Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Είχε γίνει σκιά του εαυτού του – Αδυνατισμένος και με κενό βλέμμα ο διάσημος ηθοποιός πάλευε και με οικονομικά προβλήματα

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Είχε γίνει σκιά του εαυτού του – Αδυνατισμένος και με κενό βλέμμα ο διάσημος ηθοποιός πάλευε και με οικονομικά προβλήματα

– Δεν ήταν μόνο η κατάθλιψη. Δεν ήταν μόνο οι εξαρτήσεις από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά
– Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς περνούσε την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του και κανείς δεν μπορούσε να κάνει κάτι γι’ αυτό
– Οι γείτονές του με πόνο στα μάτια τους περιγράφουν την κατάσταση του δημοφιλούς ηθοποιού τις τελευταίες ημέρες της ζωής του

Ο ίδιος άλλωστε είχε μιλήσει για το γεγονός ότι τον έκανε πολύ δυστυχισμένο το γεγονός ότι έπρεπε να επιστρέψει στην τηλεόραση στα 63 του και να ερμηνεύσει ρόλους που δεν ήθελε αφού τα δυο διαζύγιά του του κόστισαν 20 εκατομμύρια δολάρια.

Ο γείτονας που τον είδε τελευταία φορά ζωντανό είπε με δάκρυα στα μάτια: «Ο Ρόμπιν ήταν χάλια. Είχε αδυνατίσει πολύ και φαινόταν καταβεβλημένος. Είχε ένα κενό στο βλέμμα του».

Ο Γουίλιαμς είχε βάλει προς πώληση μια βίλα 5 δωματίων και έναν αμπελώνα για να μπορεί να ανταπεξέρχεται στις διατροφές που είχε να πληρώσει στις πρώην συζύγους του.

Επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από 32 χρόνια αλλά η σειρά The Crazy Ones, σταμάτησε μετά από μια σεζόν. Ηταν επίσης να παίξει στην συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας Mrs Doubtfire.

Το κόψιμο της σειράς του στοίχισε πολύ. Αισθάνθηκε ταπεινωμένος. Δεν μπορούσε να το δεχθεί. Πήρε τον ρόλο μόνο για τα λεφτά αλλά δεν κατάφερε τίποτα

Οικογενειακός φίλος του δήλωσε σε αμερικανικό σάιτ: «Για το μόνο που μιλούσε ήταν τα οικονομικά προβλήματα. Ηταν τόσο γενναιόδωρος με τους φίλους του όταν ήταν στο απόγειο της επιτυχίας του και βοηθούσε όποιον του το ζητούσε».

Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς χώρισε με την πρώτη του γυναίκα το 1988. Εκαναν μαζί έναν γιο. Στην συνέχεια παντρεύτηκε την νταντά του γιου του και έκαναν 2 παιδιά μαζί. Το ζευγάρι χώρισε το 2008.

Από τότε μόνο πλήρωνε. Και πλήρωνε αδρά. Πριν από τρείς εβδομάδες είχε τα γενέθλιά του και από τότε δεν τον ξαναείδε κανείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Προσπάθησε να κόψει τις φλέβες του και τελικά κρεμάστηκε!

Από ασφυξία πέθανε ο Ρόμπιν Γουίλιαμς – Έδεσε μια ζώνη στο λαιμό του και κρεμάστηκε! – Τον βρήκε νεκρό η οικιακή βοηθός

Πώς αποχαιρέτησαν οι celebrities τον Robin Williams

Ρόμπιν Γουίλιαμς: Η ζωή και η καριέρα του μέσα από φωτογραφίες

Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς μιλάει για την κατάθλιψη – Η ταινία που τον σημάδεψε – VIDEO

Ο “καλός στρατιώτης” Robin Williams! – VIDEO

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε