Κόσμος

Ρουκέτες στο αεροδρόμιο του Τελ Αβιβ! Αναστέλλονται όλες οι πτήσεις!

Ρουκέτες στο αεροδρόμιο του Τελ Αβιβ! Αναστέλλονται όλες οι πτήσεις! Η αμερικανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας (FAA) απαγόρευσε όλες τις πτήσεις των αμερικανικών αεροπορικών εταιρειών προς το Ισραήλ για τις επόμενες 24 ώρες, για λόγους ασφαλείας.

Αρχικά η εταιρεία Delta είχε ανακοινώσει ότι διακόπτει μέχρι νεωτέρας τις πτήσεις της από και προς το διεθνές αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ για την ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού της, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για εκτοξεύσεις ρουκετών στην περιοχή αυτή.

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στο έλεος πολυήμερου καύσωνα Ισπανία και Πορτογαλία: Στους 44°C η θερμοκρασία – Συναγερμός για πυρκαγιές
Η Ισπανία και η Πορτογαλία σε συναγερμό για καύσωνα, η Σκανδιναβία βιώνει ιστορική ζέστη, ενώ Πολωνία και Ιταλία πλήττονται από ισχυρές καταιγίδες και ακραία φαινόμενα
Καπνός πάνω από τους λόφους της Serra da Boneca στη Πορτογαλία