Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Sinead O’ Connor: Γεμάτα με «απόγνωση και απελπισία» τα τελευταία της μηνύματα

Sinead O’ Connor: Γεμάτα με «απόγνωση και απελπισία» τα τελευταία της μηνύματα

Η διάσημη τραγουδίστρια Sinead O’ Connor που πέθανε πριν από 5 ημέρες σε ηλικία 56 ετών, έχει σκορπίσει θλίψη και τα μηνύματα από φίλους της είναι αμέτρητα μετά την είδηση του θανάτου της.

Ο ιρλανδός μουσικός Bob Geldof που ήταν πολύ καλός φίλος με την τραγουδίστρια, είχε μιλήσει μαζί της λίγες ημέρες πριν εκείνη φύγει από τη ζωή.

«Πολλές φορές η Sinead ήταν γεμάτη από μια τρομερή μοναξιά και απελπισία. Ήταν πολύ καλή μου φίλη. Μιλούσαμε μέχρι και πριν από δύο εβδομάδες. Κάποια από τα κείμενά της ήταν γεμάτα με απόγνωση, απελπισία και θλίψη ενώ κάποια άλλα, ήταν εκστατικά και γεμάτα χαρά. Έτσι ήταν και η ίδια» τόνισε ο Bob Geldof.

Ο ίδιος είπε για την καλή του φίλη ότι «η φωνή της αντιπροσώπευε την ψυχή της και το πνεύμα της και όποτε την ακούμε θα είμαστε με μία σπουδαία γυναίκα».

Η αστυνομικοί βρήκαν νεκρή της τραγουδίστρια στο σπίτι της πριν από 5 ημέρες, τονίζοντας ότι ο θάνατός της δεν θεωρείται ύποπτος. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια προβλήματα ψυχικής υγείας, τα οποία κορυφώθηκαν μετά την αυτοκτονία του 17χρονου γιου της πριν από ενάμιση χρόνο, που όπως φαίνεται δεν κατάφερε να ξεπεράσει…

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις