Κόσμος

Σκηνοθέτησε την απαγωγή της για να “φάει” λεφτά από τον άντρα της

Μια Νιγηριανή σκηνοθέτησε την απαγωγή της με σκοπό να αποσπάσει από τον σύζυγό της το ποσό των 1.200 δολαρίων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αστυνομία.

Οι αρχές συνέλαβαν τη γυναίκα και τον συνεργό της, έναν οδηγό μοτοσικλέτας-ταξί, αφού διαπίστωσαν ότι τα λύτρα, ύψους 200.000 νάιρα (περίπου 1.200 δολάρια), είχαν καταβληθεί στον τραπεζικό λογαριασμό του τελευταίου. “Ομολόγησαν το έγκλημα και συντάσσουμε δικογραφία για να τους οδηγήσουμε στη δικαιοσύνη”, είπε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο Εμπέρε Αμαρίζου, από την πολιτεία Ενούγκου.

Οι απαγωγές με σκοπό την απόσπαση λύτρων είναι συχνό φαινόμενο στη νότια Νιγηρία, ιδίως στην πλούσια πετρελαιοπαραγωγό περιοχή του Δέλτα, στην επαρχία όπου ζουν κυρίως μέλη της μειονότητας Ίγκμπο, στα βόρεια και στην οικονομική πρωτεύουσα, το Λάγκος. Σε ορισμένες περιπτώσεις οι αστυνομικοί υποψιάζονται ότι τα θύματα συνεργάζονται με τους απαγωγείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέες φωτογραφίες υπόπτων για την απαγωγή της μικρής Μαντλίν – Η μητέρα της σχεδόν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον απαγωγέα (VIDEO)

Ο άνδρας – μυστήριο που αναζητείται για την υπόθεση της απαγωγής της Μαντλίν ΜακΚαν

Άρπαξε την πρώην του και εξαφανίστηκε! Δύο συλλήψεις

Φρίκη! Αυτός είναι ο άνδρας που ήθελε να απαγάγει, να βασανίσει και να φάει παιδιά!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ στη Νέα Υόρκη: 34χρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος – Ύποπτος ο σύζυγός του
Το θύμα φέρεται πως είχε καταγγείλει τουλάχιστον 9 φορές τον σύζυγό του για ενδοοικογενειακή βία - Ο 40χρονος ισχυρίστηκε πως όντως τσακώθηκαν το προηγούμενο βράδυ και λίγες ώρες μετά τον βρήκε νεκρό
Άνδρες
Ο Νετανιάχου δεν σταματάει τον πόλεμο και σχεδιάζει τον πλήρη έλεγχο της Γάζας: «Επιχειρήσεις ακόμη και σε περιοχές όπου κρατούνται όμηροι»
«Η απόφαση ελήφθη, το Ισραήλ προχωρά στην κατάληψη της Γάζας», αναφέρουν ανώτατοι αξιωματούχοι - Κόντρα ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας - Αβέβαιο το μέλλον των αμάχων
Μπέντζαμιν Νετανιάχου 2
Ο Τραμπ μπλοκάρει το μποϊκοτάζ σε ισραηλινές επιχειρήσεις: Απειλεί πολιτείες πως θα χάσουν κονδύλια για φυσικές καταστροφές
Η απόφαση αυτή στοχεύει το κίνημα Boycott, Divestment, Sanctions- BDS, μια εκστρατεία που έχει σχεδιαστεί για να ασκήσει οικονομική πίεση στο Ισραήλ προκειμένου να τερματίσει την κατοχή του στα εδάφη της Παλαιστίνης
Ντόναλντ Τραμπ