Κόσμος

Συγκλονιστικές εικόνες από τη συντριβή αεροπλάνου στην Κένυα – Πήρε φωτιά πριν πέσει σε κτίριο (PHOTOS+VIDEO)

Το αεροπλάνο που συνετρίβη στην Κένυα χτύπησε σε πυλώνα ηλεκτρικού ρεύματος και πήρε φωτιά λένε οι αυτόπτες μάρτυρες, παρασύροντας στο θάνατο όλους τους επιβαίνοντες.

Οι αστυνομικές πηγές επιβεβαίωσαν ότι και οι τέσσερις επιβαίνοντες είναι νεκροί. Ο Ερυθρός Σταυρός της Κένυας είπε ότι βρέθηκε η σορός ενός από τους επιβαίνοντες, ενώ “συνεχίζεται η επιχείρηση έρευνας” για τον εντοπισμό των υπολοίπων.

Η αστυνομία και οι δυνάμεις ασφαλείας σφράγισαν την περιοχή γύρω από τον τόπο του δυστυχήματος. Το αεροπλάνο κατευθυνόταν στη Σομαλία μεταφέροντας ποσότητες του ναρκωτικού KΗΑΤ.

Το ναρκωτικό φυτό KΗΑΤ, που ονομάζεται και “τσάι της Αβησσυνίας”, παράγεται κυρίως στο Σουδάν, την Αιθιοπία, τη Σομαλία και την Υεμένη όπου η χρήση του είναι νόμιμη. Πρόκειται για φύλλα φυτού, τα οποία οι χρήστες τα μασούν ή τα καπνίζουν εάν είναι ξερά ή τα πίνουν ως αφέψημα.

ΠHΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: REUTERS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αεροπλάνο έπεσε πάνω σε κτίριο! Νεκροί 4 επιβαίνοντες

Απίστευτο! Προσνήωσε μαχητικό σε… σκαμπό!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τρεις νεκροί από ανατροπή σκάφους στο Σαν Ντιέγκο - Δύο παιδιά ήταν μεταξύ των επιβατών
Η Aμερικανική ακτοφυλακή δήλωσε σε ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Χ ότι διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό εννέα ανθρώπων που αγνοούνται στα ανοιχτά της παραλιακής πόλης Ντελ Μαρ
Μέλη των μέσων ενημέρωσης φωτογραφίζουν το πλοιάριο που εμπλέκεται στη θανατηφόρα ανατροπή του σκάφους Panga στα ανοικτά της παραλίας Torrey Pines State Beach, αφού σύρθηκε βόρεια από το σημείο όπου το σκάφος βγήκε στην ακτή στο Del Mar της Καλιφόρνιας
Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ-Ερντογάν – Η Άγκυρα στηρίζει το σχέδιο των ΗΠΑ για τον τερματισμό των πολέμων
Ο πρόεδρος της Τουρκίας, δήλωσε ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να λαμβάνει μέτρα για την προώθηση της συνεργασίας της με τις ΗΠΑ σε πολλούς τομείς, ιδίως στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας
Οι Ταγίπ Ερντογάν και Ντόναλντ Τραμπ