Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι απαντά ο πρίγκιπας Κάρολος στο δημοσίευμα ότι βαριέται να γίνει βασιλιάς

Τι απαντά ο πρίγκιπας Κάρολος στο δημοσίευμα ότι βαριέται να γίνει βασιλιάς

Το πάθος του πρίγκιπα Καρόλου είναι το φιλανθρωπικό του έργο και θέλει να κάνει όσο περισσότερο είναι δυνατόν προτού γίνει βασιλιάς, όταν —σύμφωνα με τα λόγια ενός συνεργάτη του— θα κλείσουν “οι πύλες της φυλακής”, σύμφωνα με την Κάθριν Μέιερ, διευθύντρια του αμερικανικού περιοδικού Time.

Εκπρόσωπος του πρίγκιπα Καρόλου διέψευσε σήμερα δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο βλέπει ως “φυλακή” την ανάληψη των καθηκόντων του βασιλιά.

Σε πορτρέτο του για το περιοδικό Time, για το οποίο δόθηκε πρόσβαση στον πρίγκιπα στην δημοσιογράφο Κάθριν Μέιερ, ένα πρόσωπο από τον βασιλικό οίκο φέρεται ότι δήλωσε πως ο Κάρολος ανησυχεί ότι δεν θα προλάβει να επιτύχει τους φιλανθρωπικούς του στόχους προτού κλείσουν “οι πύλες της φυλακής”.

“Αυτή δεν είναι η άποψη του πρίγκιπα της Ουαλίας και δεν θα πρέπει να αποδίδεται σε αυτόν, καθώς δεν είπε αυτά τα λόγια”, σημείωσε ο εκπρόσωπος.

“Ο πρίγκιπας έχοντας αίσθηση του καθήκοντος υποστηρίζει την βασίλισσα καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής του και πάντοτε εκτελεί εν παραλλήλω τα επίσημα καθήκοντά του και το φιλανθρωπικό του έργο”, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Η Μέιερ, η οποία πήρε συνέντευξη από περισσότερους από 50 φίλους και συνεργάτες του Καρόλου, σημείωσε ότι η φράση αυτή παρερμηνεύτηκε: “Αναφερόταν στην όλο και μεγαλύτερη έλλειψη χρόνου που έχει”.

“Ο ίδιος δεν λέει ουδόλως ότι δεν θέλει να είναι βασιλιάς και κανείς στον βασιλικό οίκο δεν το λέει αυτό”, υπογράμμισε η Μέιερ σε δηλώσεις που έκανε στον ραδιοσταθμό του BBC.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγρυπνες νύχτες ζει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μετά τη γέννηση του γιου του – Η πρώτη συνέντευξη

Η απίστευτη γκάφα του BBC – Zήτησε συγγνώμη από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Ο Κάρολος της Αγγλίας ως… ξεχασμένος πρίγκιπας στο “Time”

Πρίγκιπας Αλβέρτος – Πριγκίπισσα Charlene: Υπάρχει τελικά κρίση στο γάμο τους;

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε