Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Το τελευταίο γράμμα του Φόλεϊ στην οικογένειά του και η υπόσχεση που δεν μπόρεσε να κρατήσει

Το τελευταίο γράμμα του Φόλεϊ στην οικογένειά του και η υπόσχεση που δεν μπόρεσε να κρατήσει

Το τελευταίο γράμμα που έστειλε ο Τζέιμς Φόλεϊ στην οικογένειά του είδε το φως της δημοσιότητας, λίγες ημέρες μετά τον φρικιαστικό αποκεφαλισμό του από τζιχαντιστή του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 25χρονος φωτορεπόρτερ Ντάνιελ Ράι Ότοσεν, ο οποίος έζησε επί 13 μήνες δίπλα στον Αμερικανό δημοσιογράφο, κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας τους στη Συρία, απομνημόνευσε την τελευταία επιστολή του άτυχου 40χρονου στην οικογένειά του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μόλις ο Ότοσεν απελευθερώθηκε τον περασμένο Ιούνιο ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο τηλεφώνησε ήταν η μητέρα του Φόλεϊ, Νταιάν, στην οποία μετέφερε τα λόγια του γιου της, καθώς οι απαγωγείς του δεν του επέτρεπαν να γράψει επειδή ήταν Αμερικανός.

Όπως είπε στη βρετανική εφημερίδα ο ιερέας Μαρκ Μόντμάινι που διατηρεί στενή σχέση με τη βαθιά θρησκευόμενη οικογένεια Φόλεϊ “ο Τζιμ δεν επιτρεπόταν να στείλει γράμμα όπως οι άλλοι όμηροι γιατί ήταν Αμερικανός. Όμως, το υπαγόρευσε στον Δανό όμηρο και εκείνος το απομνημόνευσε”.

Σε αυτή την τελευταία του “επιστολή”, ο Τζιμ αναφερόταν σε όλα τα μέλη της οικογένειάς του, με ειδική αναφορά στη μητέρα του, τον πατέρα και τη γιαγιά του, την οποία αγαπούσε πολύ.

“Είπε ότι αγαπάει τα αδέλφια του και ότι ένιωθε πως προσεύχονταν για εκείνον και αγωνίζονταν για την απελευθέρωσή του. Ολοκλήρωσε το μήνυμά του, λέγοντας ότι θα επέστρεφε στις ΗΠΑ για το γάμο της αδελφής του Κέιτι, καθώς είχε μόλις αρραβωνιαστεί πριν απαχθεί στη Συρία”, αναφέρει το δημοσίευμα.

Πηγή: DailyMail

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι αυτό το σημείο αποκεφάλισαν τον Φόλεϊ; (φωτογραφίες)

MI5 και MI6 κοντά στο δολοφόνο του Φόλεϊ

Ανατριχίλα: Έβαλαν παιδί να αναπαραστήσει τον αποκεφαλισμό του Φόλεϊ! (φωτό)

Συγκλονιστικό: Η απίστευτη ομοιότητα της εκτέλεσης Φόλεϊ, με τις τελευταίες σκηνές της ταινίας “Seven”!

Δεν είναι μόνο ο ράπερ!- Μεγαλέμπορος ναρκωτικών “πρόσωπο κλειδί” για τον αποκεφαλισμό του Φόλεϊ–Η γυναίκα αράχνη που χρηματοδοτούσε τους τζιχαντιστές

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε