Δευτέρα, 29 Απρ.
17oC Αθήνα

Τραγωδία στη Μόσχα: 10 νεκροί, δεκάδες τραυματίες από εκτροχιασμό συρμού του μετρό

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ TWITTER @AlexNaryshkin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ TWITTER @AlexNaryshkin

Σκηνές πανικού σημειώθηκαν το πρωί στη Μόσχα, όπου συρμός του μετρό εκτροχιάστηκε και παρέσυρε στο θάνατο τουλάχιστον 10 ανθρώπους. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για περισσότερους από 100 τραυματίες.

Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 100 τραυματίσθηκαν κατά τον εκτροχιασμό συρμού του μετρό της Μόσχας ανάμεσα σε δύο σταθμούς της “μπλε γραμμής”.
Οι τραυματίες μεταφέρονται με φορεία στην επιφάνεια και ελικόπτερα μεταφέρουν τους σοβαρότερα τραυματισμένους σε νοσοκομεία.
Εκπρόσωπος του υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων ανακοίνωσε ότι απότομη αύξηση της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος προκάλεσε τη διακοπή της πορείας του συρμού και τον εκτροχιασμό βαγονιών ανάμεσα στους σταθμούς Σλαβιάνσκι Μπουλεβαρντ και Παρκ Πομπέρι.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ TWITTER @AlexNaryshkin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ TWITTER @AlexNaryshkin

“Φρέναρε πολύ απότομα. Τα φώτα έσβησαν και είχε πολύ καπνό”, δήλωσε ένας άνθρωπος με ματωμένο πρόσωπο στο τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya-24.

“Είμασταν παγιδευμένοι και βγήκαμε από θαύμα. Νόμιζα ότι ήρθε το τέλος. Πολλοί άνθρωποι τραυματίσθηκαν, οι περισσότεροι στο πρώτο βαγόνι, γιατί τα βαγόνια έπεσαν το ένα επάνω στο άλλο”.
Τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων μετέδωσαν νωρίτερα ότι 20 άνθρωποι είχαν παγιδευθεί σε ένα από τα βαγόνια. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για σφάλμα χειρισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

32 τραυματίες από εκτροχιασμό τρένου στο Σικάγο (ΦΩΤΟ)

Συγκλονιστικές φωτογραφίες από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στις γαλλικές Άλπεις

Τεράστια πυρκαγιά μετά από εκτροχιασμό τρένου στη Ρωσία (ΦΩΤΟ)

Σιδηροδρομική τραγωδία στη Νέα Υόρκη – Συγκλονιστικές ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε