Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Τρολάρισμα Χίλαρι σε Τραμπ για το διάταγμα!

Τρολάρισμα Χίλαρι σε Τραμπ για το διάταγμα!

Θυμάστε το “καλώς τα παιδιά, καλώς τα, τα 3-0”; Ε, το ξέρει και η Χίλαρι Κλίντον! Και με αυτό τρολάρει τον Ντόναλντ Τραμπ!

Ο Αμερικανός πρόεδρος δέχτηκε ισχυρό “χαστούκι” αφού ηττήθηκε ξανά στο δικαστήριο σχετικά με το διάταγμα του αίσχους που ουσιαστικά κλείνει τα σύνορα των ΗΠΑ για τους πολίτες επτά κρατών, κυρίως μουσουλμανικών.

Λίγη ώρα μετά την απόφαση του Ομοσπονδιακού Εφετείου να μην άρει το “πάγωμα” του διατάγματος που είχε ήδη αποφασιστεί από δικαστή του Σιάτλ και ενώ όλα δείχνουν πως η υπόθεση θα φτάσει στο Ανώτατο Δικαστήριο, η Χίλαρι Κλίντον φρόντισε να ρίξει… αλάτι στην πληγή του Ντόναλντ Τραμπ.

Με όρους ποδοσφαιρικούς. Δεν χρειάστηκε να πει πολλά. Μάλλον, δεν χρειάστηκε να πει τίποτα: μόνο να tweet-άρει δυο αριθμούς. “3-0” έγραψε. Και τι είναι αυτό; Τα… “γκολ” που… έφαγε ο Τραμπ για το διάταγμά του!

Όπου 3-0 οι ψήφοι των τριών δικαστών του ομοσπονδιακού δικαστηρίου. Η απόφαση να μην “ξεπαγώσει” το διάταγμα του Τραμπ ήταν ομόφωνη: και οι τρεις δικαστές τάχθηκαν ενάντια στην εφαρμογή του. 3-0 και όπως είπε και ο ίδιος ο Τραμπ «θα τα πούμε στο δικαστήριο».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε