Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Τσίπρας καλεί στελέχη ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Διάπλατα ανοίγει την πόρτα προς στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο των συνεργασιών και συμμαχιών ενόψει εκλογών σε μια προσπάθεια να διευρύνει την κοινωνική και εκλογική βάση του κόμματος.

Η συνέντευξη που παραχώρησε ο ΑλέξηςΤσίπρας στη συνέντευξή στην εφημερίδα Real News σε ερώτηση αν ανεξάρτητοι βουλευτές όπως η Θ. Τζάκρη, ο Οδ. Βουδούρης και ο Θ. Παραστρατίδης έχουν θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ήταν χαρακτηριστική των προθέσεων της Κουμουνδούρου καθώς απάντησε ότι στα ψηφοδέλτια έχουν θέση όλοι όσοι «είναι αποφασισμένοι να σταθούν απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές», 

Η αναφορά αυτή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμάται ότι σηματοδοτεί  την υλοποίηση των αποφάσεων της Κ.Ε.και  είναι θέμα χρόνου, πιθανότατα από το βήμα της ΔΕΘ, η επίσημη πρόσκληση  σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ αλλά και προς ανεξάρτητους βουλευτές να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός πάντως που δεν βλέπει με καλό μάτι η “αριστερή πλατφόρμα” του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Άλλωστε στην Κουμουνδούρου ένα από τα ζητήματα που τους απασχολεί ιδιαίτερα είναι η προσπάθεια της κυβέρνησης στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο  να συγκεντρώσει τους 180 βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και παράλληλα η επιχείρηση  του Μεγάρου Μαξίμου να δημιουργήσει ρήγμα στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ.

Στο πλαίσιο αυτό λένε ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο το δημοσίευμα της Κυριακάτικης Καθημερινής που φέρει τον Φώτη Κουβέλη πιθανό υποψήφιο για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα μετά από πρόταση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Γι αυτό το λόγο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Γιάννης Μηλιός καλούν του πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Ενδιαφέροντα και έξυπνο” χαρακτηρίζουν οι αγιορείτες μοναχοί τον Τσίπρα

Κατάργηση ΕΝΦΙΑ υπόσχεται ο Τσίπρας – “Δεν θα προτείνουμε πρόεδρο της Δημοκρατίας”

“Κοροϊδεύει τους αγρότες ο Τσίπρας”

Τσίπρας: Σαμαράς και Βενιζέλος υπεύθυνοι για τις καταστροφικές συνέπειες του εμπάργκο

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε