Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Βίντεο με την στιγμή που 15χρονος βγαίνει από τους τροχούς του αεροπλάνου!

Βίντεο με την στιγμή που 15χρονος βγαίνει από τους τροχούς του αεροπλάνου!

Είχε συγκλονίσει τον κόσμο όλο όταν τον βρήκαν να παραπαίει στην πίστα του αεροδρομίου της Χαβάης έχοντας ταξιδέψει 5 ώρες από την Καλιφόρνια κρυμένος στους τροχούς ενός αεροπλάνου! Σήμερα δόθηκε στην δημοσιότητα βίντεο με την στιγμή που ο 15χρονος βγαίνει στην πίστα του αεροδρομίου παραπαίοντας.

Μια ώρα μετά την προσγείωση του αεροπλάνου, στο αεροδρόμιο της Χαβάης, από το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας φαίνεται ξεκάθαρα ο 15χρονος να βγαίνει στην πίστα προσγείωσης.

Προσπαθεί με δυσκολία να περπατήσει και παραπατάει. Και πως να μην συμβαίνει αυτό, αφού επέζησε μετά από 5 ώρες πτήσης και σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν, χωρίς οξυγόνο.

Πολλοί ήταν εκείνοι που αμφισβήτησαν την ιστορία, παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες από τα αποτυπώματα του μικρού στο εσωτερικό του αεροπλάνου.

Το βίντεο όμως επιβεβαιώνει πλήρως την ιστορία του.

Ο διευθυντής του αεροδρομίου του Μάουι, είχε δηλώσει στις 21 Απριλίου: «Ηταν αδύναμος. Είχε κρεμαστεί αρχικά από τις ρόδες και όταν έπεσε στην πίστα του αεροδρομίου ανέκτησε τις δυνάμεις του και άρχισε να περπατάει».

Το βίντεο διάρκειας 6 λεπτών δείχνει και έναν εργαζόμενο στο αεροδρόμιο να βρίσκει τον 15χρονο και να μιλάει μαζί του.

Hawaii News Now – KGMB and KHNL

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

15χρονος ταξίδεψε από την Καλιφόρνια στη Χαβάη κρυμμένος στους τροχούς αεροπλάνου!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε