Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που συλλαμβάνουν τον τρομοκράτη του Παρισιού και των Βρυξελλών! Σκηνές… αστυνομικής ταινίας στη μέση του δρόμου!

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που συλλαμβάνουν τον τρομοκράτη του Παρισιού και των Βρυξελλών! Σκηνές… αστυνομικής ταινίας στη μέση του δρόμου!

– Οι βελγικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο από τη σύλληψη του Μοχάμεντ Αμπρινί
– Ο 31χρονος θεωρείται ένας από τους βασικούς τρομοκράτες στις επιθέσεις του Παρισιού (22/11/2015) και των Βρυξελλών (22/3/2016)
– Οι έρευνες συνεχίζονται για το αν ο Αμπρινί είναι ο “άνδρας με το καπέλο”

Σκηνές… αστυνομικής ταινίας εκτυλίχθηκαν σε δρόμο των Βρυξελλών, χθες, Παρασκευή, κατά τη σύλληψη του Μοχάμεντ Αμπρινί, ο οποίος φέρεται να είναι ένας από τους βασικούς τρομοκράτες στις επιθέσεις του Παρισιού στις 13 Νοεμβρίου 2015 και των Βρυξελλών στις 22 Μαρτίου 2016.

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο από τη στιγμή που ο τζιχαντιστής πέφτει στα χέρια της αντιτρομοκρατικής. Ο 31χρονος παραμένει ακινητοποιημένος, πεσμένος στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια, τον βάζουν στο περιπολικό. 

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μοχάμεντ Αμπρινί, ο 31χρονος Βέλγος ήταν καταζητούμενος ως ύποπτος για συμμετοχή στις τρομοκρατικές επιθέσεις του περασμένου Νοεμβρίου στο Παρίσι. Ο Αμπρινί είχε περιληφθεί στον κατάλογο των πλέον καταζητούμενων προσώπων στην Ευρώπη αφότου τον είχαν δει σε ένα αυτοκίνητο μαζί με τον Σαλά Αμπντεσλάμ δύο ημέρες πριν από τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο Αμπντεσλάμ συνελήφθη στις Βρυξέλλες πριν από δύο εβδομάδες, τέσσερις ημέρες πριν διαπράξουν τις πολύνεκρες επιθέσεις τους στο αεροδρόμιο και το μετρό της πόλης οι βομβιστές αυτοκτονίας του Ισλαμικού Κράτους.

 ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε