Κόσμος

Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το κυβερνητικό κτίριο στο ‘Οσλο δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη!

- Το βίντεο έχει διάρκεια 16 λεπτά και είναι συγκλονιστικό
- Απεικονίζει την μαζική καταστροφή αλλά και τον πανικό των ανθρώπων που τρέχουν να σωθούν
- Απίστευτη η ψυχραιμία του ανθρώπου που μπήκε στο κτίριο με κίνδυνο της ζωής του
- Στο φως ιστορίες λάθος χειρισμών τις κρίσιμες ώρες με γονείς που δεν έβρισκαν ανταπόκριση από τους αστυνομικούς

Ο Γιόχαν Κρίστιαν Τάντεμπεργκ είχε την ψυχραιμία να σηκώσει την φορητή του κάμερα και να πάει στο κυβενρητικό κτίριο λίγο μετά την έκρηξη της βόμβας.

Κινηματογράφησε την απόλυτη καταστροφή αλλά και τις στιγμές αγωνίας που ζούσαν εκείνη την ώρα περαστικοί, άνθρωποι από άλλα κτίρια αλλά και όσοι προσπαθούσαν να το εγκαταλείψουν.

Νεκροί, τραυματίες, ασθενοφόρα, άνθρωποι που δεν ξέρουν που πατούν καταγράφονται σε εκείνα τα πρώτα λεπτά μετά την έκρηξη της βόμβας που τοποθέτησε ο παρανοϊκός μακελάρης. Οι σκηνές είναι ιδιαίτερα σκληρές αφού αποτυπώνουν μια τόσο τραγική κατάσταση. Τα πάντα είναι διαλυμένα.

Παντού συντρίμμια, άνθρωποι που είναι σε πανικό, αυτοκίνητα κατεστραμένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ VG


Αναλγησία ή απλή βλακεία;

Αυτό μπορεί να αναρωτηθεί κανείς όταν διαβάζει στις νορβηγικές εφημερίδες για την ιστορία του πατέρα ο οποίος πήρε την αστυνομία να πει οτι τα παιδιά του κινδυνεύουν κι εκείνοι του απάντησαν οτι “πρέπει να πάρουν τα ίδια τηλέφωνο”!

Ο Γκάιρ Γιόνσεν απευθύνθηκε στην αστυνομία μόλις τον πήρε η κόρη του τηλέφωνο και του είπε οτι ένα ςμανιακός σκοτώνει τους πάντες.
“Αυτό που συνέβη ήταν ότι δεν με πίστεψαν, όταν τους εξήγησα όσα μου είχε διηγηθεί η κόρη μου από το Ουτόγια. Μου είπαν ότι, αν είναι έτσι τα πράγματα, τότε τα παιδιά δεν έχουν παρά να πάρουν τηλέφωνο τα ίδια. Ακόμη και όταν τους παρακάλεσα να με πάρουν στα σοβαρά…” δήλωσε ο Γιόνσεν στην τοπική εφημερίδα Fremover.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η φυλακή που θα οδηγηθεί ο μακελάρης – Χλιδή και πολυτέλεια για τον παρανοϊκό δολοφόνο!

Ο μακελάρης “καλλιεργούσε” βόμβες – Ζητάει να μάθει πόσους σκότωσε!

Σάρκα και οστά παίρνουν τα θύματα του μακελάρη  Μόνος του έδρασε ο μακελάρης – Ετσι κάνουν οι μαζικοί δολοφόνοι, λέει η αστυνομία

Ποιος είναι ο Έλληνας σύνδεσμος του μακελάρη της Νορβηγίας;

Η ακροδεξιά και η Ευρώπη μετά τον μακελάρη

Δεν ήταν μόνος ο μακελάρης της Νορβηγίας – «Ήθελα να σώσω την χώρα από τους μουσουλμάνους” είπε στους δικαστές

Συγκλονίζει ο πατέρας του μακελάρη: «Καλύτερα να είχε αυτοκτονήσει!»

Αναθεώρησαν τον απολογισμό του μακελειού: 76 για την ώρα οι νεκροί της Νορβηγίας

«Παράφρων» ο μακελάρης της Νορβηγίας σύμφωνα με τον δικηγόρο του…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο βασιλιάς Κάρολος νιώθει προδομένος με τον πρίγκιπα Χάρι: «Δεν σεβάστηκε τη θεσμική ουδετερότητα του πατέρα του»
Ο Χάρι κατηγόρησε ευθέως τον πατέρα του για το ότι δεν του μιλάει και δήλωσε πως «δεν βλέπει πιθανότητα να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο με την οικογένειά του»
Ο βασιλιάς Κάρολος
Ζελένσκι: Θεατρινισμός Πούτιν η τριήμερη κατάπαυση πυρός – «Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των ξένων ηγετών στη Μόσχα»
«Κανείς δεν θα βοηθήσει τον Πούτιν να παίξει αυτό το παιχνίδι για να δημιουργήσει μία ήπια ατμόσφαιρα για την έξοδο του από την απομόνωση στις 9 Μαΐου»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι 7
11 νεκροί, ανάμεσά τους και τρία παιδιά από επίθεση του Ισραήλ σε καταυλισμό στη Λωρίδα της Γάζας
Ανάμεσα στους 8 νεκρούς που έχουν ήδη αναγνωριστεί, όλοι μέλη της ίδιας ευρύτερης οικογένειας, βρίσκονται ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι ηλικίας ενός έτους και ένα βρέφος ενός μήνα
Πολλοί νεκροί από Ισραηλινή επίθεση στη Γάζα