Κόσμος

Βραζιλία: 15 νεκροί από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα

Το θάνατο 15 ανθρώπων που επέβαιναν σε λεωφορείο που έπεσε σε χαράδρα κοντά στο Σάο Πάολο θρηνεί η Βραζιλία. Σώθηκε ο οδηγός αλλά δε θυμάται πως προκλήθηκε το τροχαίο δυστύχημα.

Το λεωφορείο που μετέφερε 50 άτομα, ταξίδευε από την πόλη Κουριτίμπα προς το Ρίο ντε Τζανέιρο, όταν ξέφυγε από την πορεία του σε μια δασώδη περιοχή κοντά στην πόλη του Σάο Πάολο και έπεσε σε μια ρεματιά βάθους περίπου 50 μέτρων.

Άλλοι 31 επιβάτες τραυματίστηκαν από το δυστύχημα που συνέβη κοντά στο Σαο Λορέντσο ντε Σέρα, 50 χιλιόμετρα νότια του Σάο Πάολο. Πολλοί τραυματίες μεταφέρθηκαν σε ιατρικά κέντρα με τουλάχιστον 22 ασθενοφόρα που έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με την αστυνομία το δυστύχημα οφείλεται σε υπαιτιότητα του οδηγού ο οποίος φαίνεται να αποκοιμήθηκε στο τιμόνι όπως ανέφερε εκπρόσωπος των αρχών ασφαλείας στη διαδικτυακή πύλη ειδήσεων G1.

Ο οδηγός, ο οποίος υπέστη ελαφρά τραύματα και νοσηλεύεται, σύμφωνα με την αστυνομία δεν θυμάται τι συνέβη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονιστικό video: Είδαν τη γη να καταπίνει το σπίτι τους

Βραζιλία: Κατασχέθηκαν τρίχες αξίας 300.000 ευρώ!

Ο Σνόουντεν ζητά άσυλο από τη Βραζιλία, δίνοντας σε αντάλλαγμα πληροφορίες

Νέα τραγωδία στην Βραζιλία! Ένας ακόμα νεκρός σε γήπεδο του Μουντιάλ

Εικόνες σοκ: ένας νεκρός από επεισόδια σε γήπεδο της Βραζιλίας (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Χαμάς δημοσίευσε νέο βίντεο με Ισραηλινό όμηρο: Γεμάτος αίματα εκλιπαρεί να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι κρατούμενοι
Στο βίντεο των 4 λεπτών, απεικονίζεται ο 36χρονος όμηρος Μαξίμ Χερκίν να είναι ξαπλωμένος και να αναφέρει πως τραυματίστηκε μετά από ισραηλινό βομβαρδισμό
Όμηρος
Βατικανό: Ο σκληρός αγώνας για την επιβίωση της Ρώμης και η LGBTQ+ κοινότητα που θα επηρεάσει στην εκλογή του νέου Πάπα
Αμφισβητούν την διακυβέρνηση του Πάπα Φραγκίσκου οι καρδινάλιοι - Στόχος των μελών του Κονκλαβίου να γίνει ξανά η Ρώμη το επίκεντρο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας
Καρδινάλιοι