Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Εικόνες σοκ: ένας νεκρός από επεισόδια σε γήπεδο της Βραζιλίας (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Εικόνες σοκ: ένας νεκρός από επεισόδια σε γήπεδο της Βραζιλίας (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Λίγους μήνες πριν το Μουντιάλ η Βραζιλία ζει μια ακόμη τραγωδία. Οπαδοί της Ατλέτικο Παραναένσε και της Βάσκο ντα Γκάμα μετέτρεψαν τις εξέδρες του Αρένα Ζόινβιλε σε ρινγκ. Πληροφορίες για ένα νεκρό από τα σοβαρά επεισόδια.

Οι εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου είναι σοκαριστικές. Οπαδοί της μιας ομάδας έχουν ρίξει κάτω και κλωτσούν έναν «αντίπαλο».

Η αστυνομία φτάνει καθυστερημένα, τους απομακρύνει και ο άτυχος άνδρας μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση.


Όλα ξεκίνησαν στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας και ενώ το σκορ ήταν 1-0, αποτέλεσμα που «έριχνε» τους φιλοξενούμενους.


Τουλάχιστον τρεις οπαδοί, ένας της Ατλέτικο και δυο της Βάσκο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελικόπτερο που προσγειώθηκε στο κέντρο του γηπέδου. Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο ένας έχει αφήσει την τελευταία του πνοή.


Τη στιγμή που ο διαιτητής διέκοψε το ματς, οι παίκτες και των δυο ομάδων έτρεξαν στις εξέδρες να προσπαθήσουν να νουθετήσουν τους χούλιγκαν. Αμυντικός της Ατλέτικο προσπαθούσε, μάταια, με δάκρυα στα μάτια να εισακουστεί!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: REUTERS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγωδία με 3 νεκρούς στη Βραζιλία! Κατέρρευσε στέγαστρο γηπέδου (VIDEO)

Ούτε κΡΙΟ, ούτε ζέστη – Υπολογίσιμοι αντίπαλοι για την Ελλάδα, που απέφυγε τα μεγαθήρια

Μουντιάλ με τάιμ άουτ στη Βραζιλία!

Η μπάλα του Μουντιάλ (VIDEO)

Απίστευτο σποτ για την εθνική Βραζιλίας ενόψει Μουντιάλ (VIDEO)

Η φανέλα της Βραζιλίας στο Μουντιάλ (VIDEOS)

“Σάμπα” στο πούλμαν της Εθνικής! (VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε