Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αδιανόητο: Δεν του ήταν αρκετή η απόσταση και πυροβόλησε μάνα και γιο!

Αδιανόητο: Δεν του ήταν αρκετή η απόσταση και πυροβόλησε μάνα και γιο!

Τρομακτικό το περιστατικό που συνέβη σε ξενοδοχείο της Φλόριντα, στις ΗΠΑ. Ένας άνδρας δεν ήταν… ικανοποιημένος από την απόσταση που είχαν από εκείνον μια μητέρα και ο γιος της και αποφάσισε να… ανοίξει πυρ!

Όλα έγιναν την περασμένη Δευτέρα (27.07.2020) σε ξενοδοχείο της Φλόριντα, της πολιτείας όπου καταγράφεται έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού το τελευταίο διάστημα.

Ένας άνδρας, ο Ντάγκλας Μαρκς, πυροβόλησε προς μια μητέρα και τον γιο της που βρίσκονταν στο ξενοδοχείο για διακοπές γιατί δεν εφάρμοζαν, κατά τα… θέλω του, το μέτρο της κοινωνικής απόστασης.

Click4more Θρήνος χωρίς τέλος στις ΗΠΑ: Ξεκληρίστηκε σχεδόν μια… πόλη από τον κορονοϊό

«Πρέπει να φύγετε. Δεν τηρείτε απόσταση», είπε αρχικά ο Ντάγκλας Μαρκς στους δύο πελάτες του ξενοδοχείου, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας της Φλόριντα.

Η γυναίκα, η Βερόνικα Πένια, και ο γιος της, βρίσκονταν στο Μαϊάμι για τουρισμό. Είχαν ταξιδέψει στη Φλόριντα από την πολιτεία του Νέου Μεξικού. Αρχικά, αγνόησαν τον Μαρκς. Κάθισαν σε καναπέ γυρίζοντάς του την πλάτη.

«Δύο άτομα εδώ πέρα δεν ακολουθούν τις συστάσεις», φώναξε στη συνέχεια ο Μαρκς, σύμφωνα με τη μητέρα, απειλώντας ότι θα «ασχοληθεί» μαζί τους. Ακολούθησαν πυροβολισμοί στην αίθουσα του ξενοδοχείου, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Ο Μαρκς κατέθεσε στην αστυνομία πως νόμιζε ότι τον ακολουθούσαν, ζήτησε από τη ρεσεψιόν να καλέσει την άμεση δράση και κατόπιν πυροβόλησε τέσσερις φορές «προειδοποιητικά».

Συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση με επιβαρυντικές περιστάσεις και τη χρήση δυνητικά θανατηφόρου όπλου σε δημόσιο χώρο, μεταξύ άλλων.

Click4more Η Μαντόνα έπαθε… Τραμπ και το Instagram της κατέβασε fake video για τον κορονοϊό

Το συμβάν προδίδει την ατμόσφαιρα αυξανόμενης έντασης στη Φλόριντα, που έχει μετατραπεί σε επίκεντρο της πανδημίας στις ΗΠΑ: πλέον έχει μολυνθεί από τον SARS-CoV-2 ο ένας κάτοικός της στους 50!

Χθες (29.07.2020) καταγράφηκαν στη Φλόριντα 216 νέοι θάνατοι εξαιτίας της COVID-19, ρεκόρ στην πολιτεία. Συνολικά έχει διαγνωστεί επισήμως η μόλυνση 451.423 ανθρώπων στη Φλόριντα, πολιτεία με πληθυσμό 21 εκατομμυρίων κατοίκων.

Άλλος άνδρας συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα διότι έβγαλε πιστόλι και σημάδεψε πρόσωπο που απαίτησε να φορέσει μάσκα σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Wal-Mart.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις