Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

Αφέθηκαν ελεύθεροι από τους απαγωγείς και συνελήφθησαν για ναρκωτικά

Αφέθηκαν ελεύθεροι από τους απαγωγείς και συνελήφθησαν για ναρκωτικά

Δύο Γερμανοί που είχαν πέσει θύματα απαγωγής χθες Παρασκευή στον ανατολικό Λίβανο αφέθηκαν ελεύθεροι λίγες ώρες αργότερα, όμως στη συνέχεια τους συνέλαβε η αστυνομία με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών, όπως μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο NNA.

«Οι Γερμανοί που απήχθησαν την προηγούμενη νύχτα στην κοιλάδα Μπεκάα αφέθηκαν ελεύθεροι σήμερα», μετέδωσε το NNA, διευκρινίζοντας ότι «στη συνέχεια τους συνέλαβε η αστυνομία για διακίνηση ναρκωτικών».

«Μια ομάδα της αστυνομίας συνέλαβε τους Γερμανούς μετά την απελευθέρωσή τους με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών, ενώ οι απαγωγείς τους καταζητούνται», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η Γερμανία επιβεβαίωσε ότι οι δύο υπήκοοί της «βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας του Λιβάνου».

Στη διάρκεια της νύχτας, το πρακτορείο NNA μετέδωσε ότι δύο Γερμανοί απήχθησαν από άγνωστους ενόπλους. Οι απαγωγείς είχαν μάταια ζητήσει λύτρα και «τους οδήγησαν σε άγνωστη τοποθεσία».

«Στη συνέχεια οι απαγωγείς τηλεφώνησαν σε έναν φίλο (των απαχθέντων) και του ζήτησαν λύτρα», επεσήμανε η ίδια πηγή.

Ένας αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε ότι η αστυνομία ενημερώθηκε για την απαγωγή, τα κίνητρα της οποίας ήταν μάλλον «οικονομικά». «Ένας Λιβανέζος ζήτησε λύτρα 6.000 ευρώ».

Σύμφωνα με άλλη πηγή της αστυνομίας, οι δύο απαχθέντες έχουν διπλή υπηκοότητα, γερμανική και λιβανέζικη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελεύθεροι οι δυο Τούρκοι πιλότοι που είχαν απαχθεί στο Λίβανο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε