Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Άφησε τα παιδιά της χωρίς φαγητό κι έφυγε για να προγραμματίσει το γάμο της!

Άφησε τα παιδιά της χωρίς φαγητό κι έφυγε για να προγραμματίσει το γάμο της!

Μοιάζει απίστευτο αλλά φαίνεται πως (δυστυχώς) είναι πέρα για πέρα αληθινό: μια μητέρα άφησε τα δυο αγοράκια της στο σπίτι, χωρίς φαγητό για να ταξιδέψει στο Παρίσι προκειμένου να προγραμματίσει το γάμο της!

Η 30χρονη μητέρα άφησε τους δυο γιους της, ηλικίας 6 και 11 ετών, μόνους τους στο σπίτι τους στο Μπράντφορντ της Βρετανίας για να ταξιδέψει στο Παρίσι προκειμένου να προετοιμάσει το γάμο της! Και όχι μόνο αυτό, αλλά τους άφησε να έχουν να φάνε τις δυο ημέρες που εκείνη θα έλειπε, λίγη… σούπα!

Η απίστευτη υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο μικρός γιος της, είπε στη δασκάλα του ότι η μαμά του ήταν στη Γαλλία. Η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία, που βρήκε τα δυο παιδιά μόνα τους στο σπίτι.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια της δίκης της 30χρονης, η μητέρα των παιδιών είχε γνωρίσει έναν άνδρα online και αποφάσισε να τον παντρευτεί στο Παρίσι. Έφυγε λοιπόν κι άφησε τα παιδιά της μόνα της, για να προετοιμάσει το γάμο της.

Όταν από το σχολείο του μικρού της γιου αποφάσισαν να της τηλεφωνήσουν, εκείνη δεν απάντησε και μετά είδαν πως το 6χρονο αγόρι είχε πάει να πάρει από το σχολείο ο μεγαλύτερος αδερφός του.

Η γυναίκα συνελήφθη μόλις επέστρεψε στη Βρετανία και αρχικά υποστήριξε ότι ήθελε να αφήσει τα παιδιά με κάποιο φιλικό πρόσωπο αλλά ο μεγαλύτερος γιος της, την έπεισε πως εκείνος και ο αδερφός του θα ήταν μια χαρά. Και τον… άκουσε!

Το δικαστήριο την καταδίκασε σε έξι μήνες φυλάκιση με ένα χρόνο αναστολή, αφού δήλωσε ένοχη για παραμέληση ανηλίκων.

Πηγή: BBC

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε