Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Άγνωστος αγόρασε κερί σε μητέρα 4 παιδιών! Ο λόγος που ήταν τόσο σημαντικό και άρχισε να κλαίει

Άγνωστος αγόρασε κερί σε μητέρα 4 παιδιών! Ο λόγος που ήταν τόσο σημαντικό και άρχισε να κλαίει

Ήταν πριν από λίγες μέρες που η μητέρα 4 παιδιών Erin Bennett πήγε στο σούπερ για τα ψώνια της οικογένειας.

Η Erin Bennett, που ζει στο Bristow, είχε μαζί τα δύο μικρότερα παιδιά της και γέμιζε το καλάθι. Πηγαίνοντας προς το ταμείο πήρε ένα αρωματικό κερί και makeup για την ίδια. Όταν όμως έφτασε η σειρά της συνειδητοποίησε πως δεν είχε τόσα χρήματα μαζί της.

Ρώτησε τότε στο ταμείο αν θα μπορούσε να επιστρέψει τα προϊόντα που είχε αγοράσει για τον εαυτό της στη θέση τους. “Πάντα όταν περνάω από το τμήμα ομορφιάς παίρνω κάτι και ελπίζω ότι τα κουπόνια θα με βοηθήσουν ώστε να πάρω κάτι και για μένα. Συνήθως όμως καταλήγω να τα γυρίζω στη θέση τους”, δήλωσε η 29χρονη.

Ένας άγνωστος άντρας που βρισκόταν μετά από την Erin στη σειρά γρήγορα αγόρασε τα προϊόντα που δεν πήρε. “Είχαμε πιάσει την κουβέντα στην ουρά. Του είπα ότι αισθανόμουν άσχημα που είχε μόνο ένα πράγμα ενώ είχα ένα γεμάτο καρότσι. Ωστόσο δεν τον ένοιαζε”.

Ο άντρας, που τον περιέγραψε ως μεγαλύτερο κύριο με άσπρα μαλλιά και γένια, της είπε ότι ήθελε να αγοράσει τα προϊόντα για εκείνη. “Είπα ότι δεν μπορούσα να τον αφήσω να το κάνει αλλά επέμεινε. “Αξίζετε κάτι για τον εαυτό σας” μου είπε. Στο ταμείο χτύπησαν αμέσως τα προϊόντα πριν προλάβω να αρνηθώ ξανά”.

Δάκρυα και μια γλυκιά αγκαλιά

Λίγο πριν φύγει, η Erin άρχισε να κλαίει και τον πλησίασε. “Θα σου δώσω μια μεγάλη αγκαλιά. Είναι εντάξει;” ρώτησε τον άγνωστο και πράγματι τον αγκάλιασε έχοντας το ένα της παιδί στην αγκαλιά.

Αυτό που δεν ήξερε ο άγνωστος ήταν πως η Bennett πάσχει από επιλόχεια κατάθλιψη και χρησιμοποιεί το αρωματικό κερί για να της τονώνει τη διάθεση. Οπότε ήταν κάτι ιδιαίτερα ξεχωριστό για εκείνη.

“Διαγνώστηκα με επιλόχεια κατάθλιψη όταν το δεύτερο παιδί μου ήταν 7 μηνών. Ο γιατρός μου λέει να βρίσκω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου και να κάνω κάτι όμορφο. Και μου αρέσει να ανάβω το αρωματικό κερί γιατί μου φτιάχνει τη διάθεση”.

Είπε στον σύζυγό της Ernie τι είχε συμβεί και μοιράστηκε τη γλυκιά ιστορία στο facebook με την ελπίδα να τον εντοπίσει για να του πει ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ. Το συγκινητικό της post δεν άργησε να γίνει viral στο facebook, με την Erin να δηλώνει ότι πιθανότατα δεν έχει social media ή είναι στην πραγματικότητα ένας άγγελος.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις