Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Άγριο τρολάρισμα στον Ντόναλντ Τραμπ από το Russia Today – video

Ντόναλντ Τραμπ

Το στέμμα από τον Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, τα δώρα του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Κιμ Γιονγκ Ουν και η μπλούζα που… μετέφρασε η Μελάνια. Το Russia Today “γλεντάει” τον Ντόναλντ Τραμπ!

Όλα γίνονται το πρωί των Χριστουγέννων στον… χιονισμένο Λευκό Οίκο. Στο Οβάλ Γραφείο, ο “Ντόναλντ Τραμπ”, καθισμένος σε μια καρέκλα μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και ανοίγει τα δώρα του.

Το πρώτο, είναι από τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Μέσα, δυο μικρές προτομές: μια του ίδιου του ηγέτη της Βόρειας Κορέας και μια (πιο μικρή όμως) του Ντόναλντ Τραμπ. Χαίρεται και χαμογελά ο πρόεδρος των ΗΠΑ, κρατάει την προτομή του και… πετάει στα σκουπίδια εκείνη του Κιμ.

Επόμενο δώρο ένα καπέλο με το προεκλογικό του σύνθημα Make America Great Again. Μόνο που είναι φτιαγμένο στην Κίνα και ο “Ντόναλντ Τραμπ”… “τα παίρνει”. Στα σκουπίδια κι αυτό!

Τρίτο δώρο είναι από τον “Petro” (σ.σ. μάλλον ο Βλαντιμίρ Πούτιν). Είναι δυο σοκολάτες, στο περιτύλιγμα των οποίων υπάρχει η φωτογραφία του 45ου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Πάλι χαίρεται και χαμογελά, αλλά αυτό σταματά όταν… έρχεται η πρώτη δαγκωνιά. «Πέτρα» οι σοκολάτες, στα σκουπίδια κι αυτές.

Και πάμε στο δώρο Νο4: από τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας. Ανοίγει ο «Ντόναλντ Τραμπ» και τι βλέπει; Ένα χρυσό στέμμα. Το φοράει και πολύ χαίρεται. Αυτό, δεν καταλήγει στα σκουπίδια.

Κάτω από το δέντρο του, του κινεί την περιέργεια ένα δώρο διαφορετικό από τα άλλα. Δεν έχει κόκκινη αλλά πράσινη κορδέλα. Και δεν είναι σε κουτί. «Τι είναι αυτό;» αναρωτιέται. Και το παίρνει πηγαίνοντας στο γραφείο του (πάνω στο οποίο υπάρχει το… κόκκινο κουμπί) για να ανακαλύψει τι κρύβεται κάτω από το περιτύλιγμα. Αφήνει το στέμμα στο γραφείο, κάθεται στην καρέκλα και ξεκινά το “unboxing”. Και τι βλέπει; Μια μπλούζα που γράφει στα ρώσικα: «Δουλεύεις για τη GRU; (σ.σ. ρωσικές μυστικές υπηρεσίες)».

Που καταλήγει η μπλούζα; Στη Μελάνια! Η “Πρώτη Κυρία” εμφανίζεται στην κρεββατοκάμαρα φορώντας την. Και ο «Ντόναλντ Τραμπ» αποφασίζει να λύσει την απορία του για το τι γράφει η μπλούζα. «Μελάνια, είσαι από κάπου… εκεί. Τι λέει η μπλούζα;» ρωτάει τη σύζυγό του. Κι εκείνη του απαντά: «Ναι Ντόναλντ, λέει Κάνε την Αμερική Σπουδαία Ξανά. Τι άλλο;».

«Ναι, φυσικά, αυτό λέει. Αυτό φαντάστηκα» απαντά όλο… χαρά ο «Ντόναλντ Τραμπ».

Δείτε το επικό video

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις