Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Alors on danse! Χορευταρού η Λε Πεν, το… “έκαψε” μετά την ήττα [vids]

Alors on danse! Χορευταρού η Λε Πεν, το… “έκαψε” μετά την ήττα [vids]

Έχασε την προεδρία αλλά όχι και το κέφι της. Η Μαρίν Λε Πεν έδειξε ένα… άλλο πρόσωπο λίγα λεπτά μετά τη, δύσκολη αναμφίβολα, ομιλία της με την οποία άμεσα παραδέχτηκε την ήττα της από τον Εμανουέλ Μακρόν. Η ακροδεξιά ηγέτης αποδείχθηκε… χορευταρού!

Παρά το γεγονός πως το ποσοστό που πήρε στις γαλλικές προεδρικές εκλογές δεν είχε μπροστά του το ψηφίο “4”, όπως η ίδια και οι υποστηρικτές της ονειρεύονταν αλλά το γεγονός πως πήρε σχεδόν 11 εκατομμύρια ψήφους ήταν αρκετό για να κάνει η Μαρίν Λε Πεν να χαμογελάει πλατιά.

Και να χορεύει φυσικά. Γιατί το βράδυ της Κυριακής (07.05.2017) και ενώ σχεδόν 40.000 Γάλλοι βρίσκονταν έξω από το Λούβρο για να αποθεώσουν τον νέο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, η Λε Πεν και τα στελέχη του Εθνικού Μετώπου χόρευαν υπό τους ήχους του “I Love Rock n Roll” και του Y.M.C.A., με την ακροδεξιά υποψήφια να επιδίδεται σε χορευτικές φιγούρες με τους συνεργάτες της.

Τα video που δείχνουν την Λε Πεν να χορεύει και να γελάει στο πάρτι που έγινε το βράδυ των εκλογών στα κεντρικά του Εθνικού Μετώπου στο Παρίσι κάνουν ήδη το γύρο του διαδικτύου.

Κάπως έτσι, η Μαρίν Λε Πεν θέλησε να αφήσει, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, τα όσα ακούστηκαν από τον ίδιο της τον πατέρα μετά την ήττα της. Ο Ζαν Μαρί Λε Πεν, ιδρυτής του Εθνικού Μετώπου, την κατηγόρησε πως η εμμονή της με το Frexit, την έξοδο της Γαλλίας από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν εκείνη που της κόστισε τη νίκη. Και φυσικά δεν πήρε καθόλου… καλά την πρόταση του αντιπροέδρου του κόμματος, Φλοριάν Φιλιππό να αλλάξει όνομα το Εθνικό Μέτωπο…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε