Site icon NewsIT

Αλβέρτος και Σαρλίν του Μονακό: Φουντώνουν οι φήμες και οι πιέσεις για το διαζύγιο

01.09.2021 | 10:17
Αλβέρτος και Σαρλίν του Μονακό: Φουντώνουν οι φήμες και οι πιέσεις για το διαζύγιο

Οι πιέσεις που δέχονται ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η πριγκίπισσα Σαρλίν για να αποκαλύψουν εάν ο γάμος τους οδεύει προς το τέλος του, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, είναι πολύ μεγάλες. Ειδικά μετά την εμφάνιση του 63χρονου γαλαζοαίματου σε μία εκδήλωση με την πρώην ερωμένη του και το παιδί τους, την ώρα που η σύζυγός του βρίσκεται στη Νότια Αφρική.

Φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο των social media δείχνουν τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό να βρίσκεται μαζί με την πρώην ερωμένη του, Νικόλ Κοστ και τον 18χρονο γιο τους, Αλεξάντερ, σε εκδήλωση του Ερυθρού Σταυρού τον περασμένο Ιούλιο. Μία περίοδο κατά την οποία η πριγκίπισσα Σαρλίν βρίσκεται στη Νότια Αφρική και έχει υποστεί σοβαρή λοίμωξη, που -σύμφωνα με τους γιατρούς- δεν μπορεί να ταξιδέψει. 

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας Σαρλίν στο Μονακό ήταν τον περασμένο Ιανουάριο. Η πολύμηνη απουσία της από το πριγκιπάτο και η αποχή από τα καθήκοντά της έχει πυροδοτήσει διάφορες φήμες σχετικά με τον πορεία του γάμου της. Σε αυτό άλλωστε συνετέλεσε και η αποκάλυψη ότι υπάρχει ακόμη ένα αίτημα πατρότητας για ένα νόθο παιδί που γεννήθηκε όταν ο Αλβέρτος άρχισε να βγαίνει με την Σαρλίν.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν και πρίγκιπας Αλβέρτος συναντήθηκαν ξανά την περασμένη εβδομάδα για πρώτη φορά μετά από μήνες. Ο 63χρονος γαλαζοαίματος μαζί με τα παιδιά τους πήγε στη Νότια Αφρική, καθώς σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η 43χρονη πριγκίπισσα δεν μπορεί να ταξιδέψει ακόμα και μόλις υποβλήθηκε και σε χειρουργείο. Φωτογραφίες από την επανένωση τους πόσταρε στα social media η Σαρλίν, αλλά όπως σχολιάζουν έντονα πολλά διεθνή ΜΜΕ δεν υπάρχει κάποια «τρυφερότητα» και δεν «πείθουν». 

Με πληροφορίες από Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version