Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό: Στη Νότια Αφρική ο Αλβέρτος και τα δίδυμα – Οι φωτογραφίες μετά το χειρουργείο

Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό: Στη Νότια Αφρική ο Αλβέρτος και τα δίδυμα – Οι φωτογραφίες μετά το χειρουργείο

Φωτογραφίες από την «επανένωση» με την οικογένεια της δημοσίευσε στα social media η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος μαζί με τα δίδυμα παιδιά τους – Ζακ και Γκαμπριέλα – επισκέφθηκαν την 43χρονη πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης, η οποία τους τελευταίους μήνες φέρεται να έχει βρει καταφύγιο στην γενέτειρά της στη Νότια Αφρική. 

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό είναι «εξαφανισμένη» από κάθε δημόσια εκδήλωση στο πλούσιο πριγκιπάτο από τον περασμένο Μάρτιο. Η πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης ταξίδεψε στη χώρα της για να παραστεί στην κηδεία του βασιλιά των Ζουλού Γκούντγουιλ Ζουελιτίνι, όμως, έκτοτε, δεν επέστρεψε στο Μονακό με τις φήμες να κάνουν λόγο για επικείμενο χωρισμό από τον πρίγκιπα Αλβέρτο.

Η 43χρονη πριγκίπισσα με δηλώσεις της σε ραδιοφωνικό σταθμό του Γιοχάνεσμπουργκ είχε αναφέρει πως ένα πρόβλημα υγείας ωτορινολαρυγγολογικής φύσεως την κρατά μακριά από τον σύζυγό της και τα παιδιά της, καθώς οι γιατροί της απαγόρευσαν τα αεροπορικά ταξίδια μέχρι και τον Οκτώβριο. Στις 13 Αυγούστου ανακοινώθηκε από το πριγκιπάτο του Μονακό ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν υποβλήθηκε με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση και ότι θα την επισκεφθεί ο πρίγκιπας Αλβέρτος μαζί με τα παιδιά τους στη Νότια Αφρική.

Την Τετάρτη (25/8) λοιπόν η πριγκίπισσα Σαρλίν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες αγκαλιά με τον πρίγκιπα Αλβέρτο και τα παιδιά τους. «Είμαι ευτυχισμένη να έχω την οικογένειά μου και πάλι μαζί μου», έγραψε στην ανάρτησή της. 

Δείτε φωτογραφίες:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Αναλυτές κινησιολογίας, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, επισημαίνουν ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν είναι ιδιαίτερα αμήχανη όταν αγκαλιάζει τον πρίγκιπα Αλβέρτο. «Δεν υπάρχουν σημάδια σύνδεσης ανάμεσα τους, είναι εμφανές το βλέμμα της αμηχανίας της» σημειώνουν. 

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο ανέφεραν πως η πριγκίπισσα Σαρλίν δεν έχει πρόθεση να επιστρέψει στο Μονακό καθώς ψάχνει για μόνιμη κατοικία στα προάστια του Γιοχάνεσμπουργκ. Αιτία για την δυσαρέσκεια της πρώην πρωταθλήτριας κολύμβησης από τον γάμο της με τον Αλβέρτο φαίνεται πως είναι η αποκάλυψη πως ο 63χρονος πρίγκιπας, εκτός από τα δύο εξώγαμα ενήλικα σήμερα τέκνα που έχει αποκτήσει, είναι ο βιολογικός πατέρας μιας 15χρονης που απέκτησε με Βραζιλιάνα την περίοδο που διατηρούσε σχέση και με την Σαρλίν.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις