Κόσμος

Αμερικανικές εκλογές: Ο Ντόναλντ Τραμπ προσποιήθηκε ότι έκανε σεξ μπροστά από μικρόφωνο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πλήθος αντιδράσεων έχει προκαλέσει, μια ακόμα, προκλητική ενέργεια του Ντόναλντ Τραμπ, λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή των αμερικανικών εκλογών την Τρίτη (5.11.24), το αποτέλεσμα των οποίων θα κρίνει εάν ο ίδιος ή η Κάμαλα Χάρις θα είναι ο ή η επόμενος/-η πρόεδρος των ΗΠΑ.

Το νέο περιστατικό με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Ντόναλντ Τραμπ συνέβη κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας του υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων για τις αμερικανικές εκλογές στο Μιλγουόκι το Σάββατο (2.11.24), όταν επιχειρώντας να απευθυνθεί στο πλήθος συνειδητοποίησε ότι υπήρχε πρόβλημα με τη βάση του μικροφώνου του.

Σε βίντεο που έχει γίνει viral στα social media καταγράφεται η στιγμή που ο Τραμπ πιάνει στα χέρια του το σπασμένο μικρόφωνο και ούτε λίγο ούτε πολύ προσποιείται ότι κάνει σεξ.

Με τους οπαδούς του μάλιστα να τον χειροκροτούν ξέφρενα.

Όπως ήταν φυσικό το νέο ατόπημα του Τραμπ προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις.

Υπήρξαν πάντως στα social media και φωνές που έσπευσαν να «τρολάρουν» τις αντιδράσεις, υπενθυμίζοντας τα σεξουαλικά σκάνδαλα που έχουν πρωταγωνιστήσει στελέχη των Δημοκρατικών, με μεγαλύτερο όλων αυτό του πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον με την τότε γραμματέα του Μόνικα Λεβίνσκι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εκπληκτικό εύρημα στο Νιου Τζέρσεϊ - 11χρονος βρήκε τεράστιο δόντι προϊστορικού καρχαρία ηλικίας 3,6 εκατομμυρίων ετών
Το δόντι ανήκε σε έναν μεγαλόδοντα, ένα τρομακτικό είδος καρχαρία που έφτανε τα 20 μέτρα σε μήκος - και έχει εξαφανιστεί για πάνω από 3,6 εκατομμύρια χρόνια
Τεράστιο δόντι του Μεγαλόδοντα, του μεγαλύτερου καρχαρία που έζησε ποτέ, βρήκε 11χρονος στο Νιου Τζέρσεϊ
Εικόνες καταστροφής στη Χαβάη από το πέρασμα του τυφώνα «Λάλα» - Δρόμοι «καταρράκτες», κατολισθήσεις και διακοπές ρεύματος
Σε ορισμένες περιοχές το ύψος της βροχής πλησίασε το ένα μέτρο, ενώ οι ισχυρότερες ριπές ανέμου ξεπέρασαν τα 161 χιλιόμετρα την ώρα στην περιοχή του Μάουνα Κέα
Καταστροφές από το πέρασμα του τυφώνα «Λάλα» στη Χαβάη