Κόσμος

Ανατροπή! Δεν κρύβονται ισλαμιστές πίσω από τις εκρήξεις στο λεωφορείο της Ντόρτμουντ

Το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD μετέδωσε, επικαλούμενο έκθεση των ανακριτών, πως υπάρχουν «σημαντικές αμφιβολίες» για το κατά πόσον οι επιστολές με τις οποίες αναλαμβάνουν την ευθύνη για την επίθεση στο λεωφορείο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπορούσια Ντόρτμουντ γράφτηκαν πράγματι από ισλαμιστές.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τρεις πανομοιότυπες επιστολές γραμμένες στα γερμανικά που βρέθηκαν κοντά στο σημείο του συμβάντος στο Ντόρτμουντ είχαν οδηγήσει στην υπόθεση ότι στην επίθεση πιθανόν να υπήρχε ισλαμιστικό κίνητρο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η δραματική κλήση του Τζόναθαν Άντικ στο 112 μετά την πτώση του ιδρυτή της Mango: «Χρειάζομαι βοήθεια, ο πατέρας μου έπεσε»
Κατά τη συνομιλία του με την Πυροσβεστική της Καταλονίας, επαναλαμβάνει ότι ο πατέρας του έχει πέσει, ενώ επιβεβαιώνει ότι βρισκόταν μαζί του τη στιγμή του περιστατικού
Ο Τζόναθαν Άντικ στο δικαστήριο
Οργή στις Φιλιππίνες για τον πνιγμό δύο φοιτητών – Στο στόχαστρο ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ Ταμπ Μπάλντουιν
Τον «καίει» με όσα λέει η Ελληνίδα πρώην σύζυγός του Έφη Καλογήρου, αλλά και η θετή του κόρη - «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν εκπροσωπεί εμένα ούτε τα παιδιά μου», ήταν τα λόγια της
Ο Ταμπ Μπάλντουιν