Κόσμος

Αναβλήθηκε για τις 24 Οκτωβρίου η δίκη του Φρέντι Μπελέρη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για τις 24 Οκτωβρίου αναβλήθηκε – όπως αναμενόταν- η δίκη κατά του Φρέντι Μπελέρη και του συνεργάτη του Παντελή Κοκαβέση, στα Τίρανα.

Στη σημερινή συνεδρίαση που έλαβε χώρα στις 2 (τοπική η ώρα) στο Ειδικό Δικαστήριο κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος στα Τίρανα, το δικαστικό σώμα αποδέχτηκε το αίτημα της υπεράσπισης του Μπελέρη για την έξωση ενός μέλος του τριμελούς δικαστικού σώματος.

Στη συνεδρίαση ανακοινώθηκε η αντικατάστασή μίας ακόμη δικαστού η οποία ζήτησε χρόνο να ενημερωθεί και να γνωρίσει το φάκελο της δικογραφίας.

Επομένως, το δικαστήριο δεν εκφράστηκε για το άλλο προκαταρκτικό αίτημα της υπεράσπισης Μπελέρη που αφορά την ακύρωση όλης της δικογραφίας, επειδή, κατά την υπεράσπιση, τα στοιχεία δεν ευσταθούν και συλλέχτηκαν με παράνομο τρόπο. Ο Φρέντi Μπελέρης δεν παρέστη στη σημερινή συνεδρίαση, η οποία διήρκησε μόλις λίγα λεπτά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Ισπανία υπερασπίζεται τη διαχείριση της κρίσης με τους μετανάστες στη Θέουτα – Παρέμβαση της Ελλάδας στην ΕΕ για μηχανισμό αναστολής ασύλου
Στους 75 ανέρχεται ο προσωρινός αριθμός των νεκρών - Από τους 72.000 μετανάστες που εισήλθαν στη Θέουτα, οι 70.000 έχουν ήδη επιστρέψει στο Μαρόκο, σύμφωνα με τη Μαδρίτη
Μετανάστες, Ισπανία, Θέουτα
Daily Mail: Έλληνας γιατρός στη Βρετανία σε εξάμηνη αναστολή για σεξουαλική παρενόχληση συναδέλφου
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, το πειθαρχικό συμβούλιο του GMC έκρινε ότι επέδειξε επανειλημμένα ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι σε νεότερη συνάδελφό του στο NHS - Εργάζεται πλέον σε ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη
Γιατρός