Κόσμος

Ανελέητος ο κορονοϊός στην Τουρκία: 8.457.119 κρούσματα μέχρι σήμερα

Το υπουργείο Υγείας της Τουρκίας ανακοίνωσε ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 25.101 κρούσματα κορονοϊού, μετά από 356.514 τεστ. Ο αριθμός των μολύνσεων, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, φθάνει πλέον 8.457.119. 

Οι θάνατοι άλλων 227 ασθενών εξαιτίας επιπλοκών του κορονοϊού αύξησαν τον απολογισμό των θυμάτων στους 73.973 νεκρούς μέχρι χθες (σ.σ. Τρίτη 16/11) από την 11η Μαρτίου 2020, όταν εκδηλώθηκε η πανδημία του νέου κορονοϊού στην Τουρκία.

Αφότου άρχισε στην Τουρκία εκστρατεία ανοσοποίησης του πληθυσμού τη 14η Ιανουαρίου, έχουν λάβει πρώτη δόση εμβολίου 55,9 εκατομμύρια πολίτες – επί συνόλου 84 εκατ. κατοίκων –, δεύτερη κάπου 49,77 εκατ., ενώ συνολικά έχουν χορηγηθεί 118,7 εκατ. δόσεις, συμπεριλαμβανομένων τρίτων, ενισχυτικών, πάντα κατά το υπουργείο Υγείας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σάλος στο Παρίσι: Η δήμαρχος Αν Ινταλγκό κατηγορείται ότι αγόραζε Burberry και Dior με χρήματα των φορολογουμένων
Η δήμαρχος φαίνεται να πλήρωσε 3.067, 50 ευρώ για ένα παλτό Burberry και να έκανε αγορά 2.300 ευρώ στον οίκο Dior - «Οι αγορές είναι νόμιμες, ο ρόλος της απαιτεί συχνά ταξίδια»
Η δήμαρχος Παρισιού Αν Ινταλγκό 7