Κόσμος

Άνθρωπος – μυστήριο αγόρασε το σπίτι του Λένον στο Λίβερπουλ

Το σπίτι όπου πέρασε τα 5 πρώτα χρόνια της παιδικής του ηλικίας ο Τζον Λένον δημοπρατήθηκε την Τρίτη στο Λίβερπουλ προς 480.000 βρετανικές λίρες (περίπου 560.000 ευρώ), ποσό διπλάσιο από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Ένας ανώνυμος πλειοδότης αγόρασε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας τη μονοκατοικία όπου ο Λένον πέρασε τα 5 πρώτα χρόνια της ζωής του, εις απογοήτευση άλλων θαυμαστών των Μπίτλς που έκαναν προσφορές για το σπίτι.

«Θα ήθελα πολύ να γίνει δικό μου», δήλωσε ο Τζάκι Χολμς που ταξίδεψε από το Λονδίνο προκειμένου να παραστεί στη δημοπρασία. «Προσωπικά δεν νομίζω ότι αξίζει τα χρήματα που δόθηκαν. Είναι το πιο ακριβό σπίτι στην περιοχή. Αυτός είναι ο λόγος που η κοινή λογική επικράτησε στο τέλος», είπε.

Ένας από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες, ο οποίος δεν ήθελε να κατονομαστεί είπε στο γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων ότι πιθανώς η χήρα του Λένον ήταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής που κέρδισε το σπίτι: «Η Γιόκο (Όνο) ήταν μάλλον στο τηλέφωνο», είπε.

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστικό αντίο στην 6χρονη Χιντ από τη Γάζα – Το πορτρέτο της που «σκέπασε» την παραλία στη Βαρκελώνη
«Τα παιδιά της Γάζας δεν ζητούν συμπόνια. Ζητούν το δικαίωμά τους να ζήσουν, να κοιμούνται χωρίς φόβο, να παίζουν χωρίς βόμβες, να μεγαλώσουν, απλά να μεγαλώσουν»
Χιντ Ρατζάμπ
Μελάνια Τραμπ: Παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ της «Melania» με αστρονομική χρηματοδότηση εκατομμυρίων δολαρίων από την Amazon
Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η Amazon έχει επενδύσει έως και σχεδόν 40 εκατομμύρια δολάρια στο σχέδιο, με το 70% και πλέον των οποίων να πηγαίνει στη Μελάνια Τραμπ
Η Μελάνια Τραμπ
Ο Μερτς δεν θέλει «προς το παρόν» να συναντηθεί με τον Πούτιν και εξηγεί γιατί
«Εάν η Μόσχα δεν είναι έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο, το τίμημα που πρέπει να πληρώσει, συμπεριλαμβανομένου του οικονομικού κόστους, θα αυξάνεται εβδομάδα με την εβδομάδα και μήνα με τον μήνα»
Ο Φρίντριχ Μερτς
Απίστευτος Τραμπ: Κλείνω τα μάτια στα υπουργικά συμβούλια όχι γιατί κοιμάμαι, αλλά επειδή βαριέμαι
Τα ερωτηματικά για την υγεία του πάντως επιμένουν και πολλαπλασιάζονται, όπως οι μελανιές που παρατηρήθηκαν πολλές φορές στο δεξί του χέρι και τουλάχιστον μία φορά στο αριστερό
Ντόναλντ Τραμπ