Site icon NewsIT
08:24 Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Άνθρωπος – μυστήριο αγόρασε το σπίτι του Λένον στο Λίβερπουλ

Το σπίτι όπου πέρασε τα 5 πρώτα χρόνια της παιδικής του ηλικίας ο Τζον Λένον δημοπρατήθηκε την Τρίτη στο Λίβερπουλ προς 480.000 βρετανικές λίρες (περίπου 560.000 ευρώ), ποσό διπλάσιο από τις αρχικές εκτιμήσεις.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ένας ανώνυμος πλειοδότης αγόρασε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας τη μονοκατοικία όπου ο Λένον πέρασε τα 5 πρώτα χρόνια της ζωής του, εις απογοήτευση άλλων θαυμαστών των Μπίτλς που έκαναν προσφορές για το σπίτι.

«Θα ήθελα πολύ να γίνει δικό μου», δήλωσε ο Τζάκι Χολμς που ταξίδεψε από το Λονδίνο προκειμένου να παραστεί στη δημοπρασία. «Προσωπικά δεν νομίζω ότι αξίζει τα χρήματα που δόθηκαν. Είναι το πιο ακριβό σπίτι στην περιοχή. Αυτός είναι ο λόγος που η κοινή λογική επικράτησε στο τέλος», είπε.

Ένας από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες, ο οποίος δεν ήθελε να κατονομαστεί είπε στο γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων ότι πιθανώς η χήρα του Λένον ήταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής που κέρδισε το σπίτι: «Η Γιόκο (Όνο) ήταν μάλλον στο τηλέφωνο», είπε.

Διαβάστε επίσης:

408.000 δολάρια για την κιθάρα του Τζον Λένον

Σε δημοπρασία η πρώτη Ferrari του Τζον Λένον

Γιατί η Γιόκο Όνο έκανε tweet τα ματωμένα γυαλιά του Λένον; (ΦΩΤΟ)

Παραμένει στη φυλακή ο δολοφόνος του Τζον Λένον

Έβδομο αίτημα για αποφυλάκιση του δολοφόνου του Τζον Λένον

Πουλήθηκε το δόντι του John Lennon έναντι 22.000 ευρώ!

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version