Κόσμος

Αντί θα προσέχουν τον Ομπάμα, τα… έτσουζαν! Νέο σκάνδαλο στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ

Πριν από σχεδόν δυο χρόνια, πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών που συνόδευαν τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα στην Κολομβία είχαν κατηγορηθεί πως έκαναν σεξ με πόρνες. Αυτή τη φορά, στην Ολλανδία, δεν υπήρχε σεξ. Μόνο αλκοόλ.

Τρεις πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας, στους οποίους είχε ανατεθεί η προστασία του Αμερικανού προέδρου κατά την παραμονή του στην Ολλανδία για τη Σύνοδο Κορυφής των G7 με θέμα την κρίση στην Ουκρανία, απολύθηκαν γιατί αντί να έχουν το νου τους στον Ομπάμα, το είχαν στο ποτό.

 

“Ο ένας τους βρέθηκε αναίσθητος από το μεθύσι στο χολ ενός ξενοδοχείου του Άμστερνταμ το πρωί της Κυριακής, την παραμονή της άφιξης του Αμερικανού προέδρου στην Ολλανδία” αποκάλυψε η Washington Post, επικαλούμενη τρεις ανώνυμες πηγές που πληροφορήθηκαν το περιστατικό.

Και οι τρεις πράκτορες που βρέθηκαν μεθυσμένοι επέστρεψαν στις ΗΠΑ και απολύθηκαν.

Η Μυστική Υπηρεσία, επίλεκτη αστυνομία αρμόδια για την ασφάλεια του Αμερικανού προέδρου, είχε ήδη προκαλέσει σκάνδαλο τον Απρίλιο του 2012, όταν πράκτορές της είχαν κατηγορηθεί για μεθύσι και συνευρέσεις με πόρνες στη διάρκεια της παραμονής του Ομπάμα στην Καρταχένα.

Ο εκπρόσωπος της Μυστικής Υπηρεσίας Εντ Ντόνοβαν επιβεβαίωσε πως η υπηρεσία “έστειλε πράγματι τρεις εργαζομένους στα σπίτια τους για πειθαρχικούς λόγους”. Αρνήθηκε οποιοδήποτε άλλο σχόλιο όμως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάλος! Ρατσιστικό παραλήρημα μεγάλης εφημερίδας κατά των Ομπάμα

Ο Ομπάμα ψάχνει στην Κίνα συμμάχους απέναντι στον Πούτιν

Η μεθυσμένη Χίλαρι κι ο κουρασμένος σκύλος – Όταν ο Ομπάμα προσπαθεί να κάνει… χιούμορ! (VIDEO)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Βρετανία εξετάζει την εμπλοκή της στο πόλεμο Ισραήλ – Ιράν: Ο ρόλος της αεροπορικής βάσης στον Ινδικό που μοιράζεται με τις ΗΠΑ
Σύμφωνα με πηγή του SkyNews, ο Γενικός Εισαγγελέας υποστηρίζει ότι το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να στηρίξει τις ΗΠΑ μόνο για «αμυντικούς» λόγους
Ο Κρις Στάρμερ 1
Νεκρός ο δεύτερος διοικητής της Χεζμπολάχ σε ισραηλινή επιδρομή drones στον νότιο Λίβανο
Ο Μοχάμεντ Αχμάντ Κράις υπήρξε διοικητής της αντιαρματικής μονάδας της Χεζμπολάχ - «Ο τρομοκράτης προωθούσε τρομοκρατική δραστηριότητα στο νότιο Λίβανο», ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός
Καπνοί