Κόσμος

Απέρριψαν ξανά τον πιο θλιμμένο σκύλο – Κινδυνεύει με ευθανασία [pics]

Φαίνεται πως ο πιο θλιμμένος σκύλος στον κόσμο κινδυνεύει με ευθανασία μετά και την απόρριψη δεύτερης οικογένειας, καθώς το κέντρο που φιλοξενείται στο Τορόντο είναι γεμάτο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το λαμπραντόρ Λάνα δεν έχει καταφέρει να βρει οικογένεια να το αναλάβει τα τελευταία τρία χρόνια. Από τότε που δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες τους έγιναν 4.000 αιτήσεις υιοθεσίας και δωρεές 15.000 δολαρίων για τη φροντίδα της.

Ωστόσο φαίνεται πως τα πράγματα κινδυνεύουν να πάρουν ακόμα πιο απάνθρωπη τροπή όταν η δεύτερη οικογένειά της την επέστρεψε στο καταφύγιο τον περασμένο Ιούλιο. Πλέον έχει μόνο μια εβδομάδα για να βρει το νέο της σπίτι διαφορετικά θα γίνει ευθανασία στη Λάνα μέχρι τις 20 Μαΐου, λίγο μετά τα τρίτα της γενέθλια.

Το Rescue Dogs Match απηύθυνε έκκληση σε ενδιαφερόμενους να υιοθετήσουν τη Λάνα, σημειώνοντας πως έχει συγκεκριμένες ανάγκες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Δυστυχώς οι νέοι ιδιοκτήτες της Lana πρέπει να ζουν στον Καναδά, ενώ η Λάνα πρέπει να περνάει τον περισσότερο χρόνο της έξω και έχει θέματα κτητικότητας γύρω από το φαγητό της. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί διάστημα να μάθει να περνάει χρόνο με άλλα σκυλιά.

“Το καλύτερο περιβάλλον για τη Λάνα θα ήταν ένας στάβλος ή μια φάρμα όπου μπορεί να βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο τον περισσότερο χρόνο, βοηθώντας το αφεντικό της με τις δουλειές στον χώρο”, τονίζεται από το Rescue Dogs Match. “Η υιοθεσία της Λάνα δεν πέτυχε επειδή οι άνθρωποι θέλουν ένα σκυλί που μπορούν να παίξουν μαζί”, τόνισε η ιδρυτής της Dogs Match Brenda Dobranski.

Πηγή: Metro

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κρις Λάνγκαμ: Πέθανε στα 77 ο ηθοποιός του «The Thick of It» – Μπήκε φυλακή για κατοχή υλικού σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών
Ήταν γνωστός από τη σειρά πολιτικής σάτιρας «The Thick of It» - Έδινε μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας - Αν και πέθανε πριν από τρεις μήνες, η είδηση του θανάτου του έγινε σήμερα (03/09/2026) γνωστή
Ο Βρετανός ηθοποιός και κωμικός Κρις Λάνγκαμ