Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Απίστευτη φρίκη: Δολοφόνησαν και έθαψαν παιδάκι στα χιόνια επειδή δεν θυμόταν τη Βίβλο

Απίστευτη φρίκη: Δολοφόνησαν και έθαψαν παιδάκι στα χιόνια επειδή δεν θυμόταν τη Βίβλο
φωτογραφία: αρχείο Reuters

Ο 7χρονος Ethan Hauschultz από το Ουισκόνσιν στις ΗΠΑ δολοφονήθηκε επειδή δεν κατάφερε να απομνημονεύσει τους Στίχους από τη Βίβλο.

Θύτες είναι οι δύο κηδεμόνες του και ο 15χρονος γιος τους, οι οποίοι κατηγορούνται ότι σκότωσαν τον 7χρονο επειδή δεν μπορούσε να απομνημονεύσει κομμάτια από τη Βίβλο πέρυσι, σύμφωνα με το FOX 11 News.

Ο μικρός Ethan βρέθηκε θαμμένος στα χιόνια, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι πέθανε από υποθερμία αλλά επίσης υπέστη και εκτεταμένους άλλους τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένων χτυπημάτων στο κεφάλι, το στήθος και την κοιλιά του και έφερε κι ένα κάταγμα στα πλευρά του.

Ο 15χρονος παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι είχε χτυπήσει τον Ethan περίπου 100 φορές – μερικές χρησιμοποιώντας ζώνη ή ξύλο – αλλά επέμεινε ότι δεν έκανε τίποτα που θα… έβλαπτε το αγόρι.

Την τιμωρία διέταξε ο πατέρας του 15χρονου, Timothy Hauschultz, 48 ετών, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν σπίτι.

Ο Timothy Hauschultz και η Tina McKeever – Hauschultz, 35 ετών, διορίστηκαν από το δικαστήριο ως κηδεμόνες του Ethan, αν και το FOX 11 News ανέφερε ότι τα δικαστικά έγγραφα δεν διευκρίνιζαν ποιά ήταν ακριβώς η σχέση τους με τον 7χρονο.

Ο δίδυμος αδελφός του Ethan αναγκάστηκε επίσης να υπομείνει την τιμωρία, την οποία ο 15χρονος δήλωσε ότι δεν γνώριζε 13 στίχους της Βίβλου για την ικανοποίηση του Τιμόθεου.

Ο Damian Hauschultz, 15 ετών, κατηγορείται για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού και έξι άλλες κατηγορίες.

Ο πατέρας του Damian, Timothy Hauschultz, 48 ετών, κατηγορείται για δολοφονία σε βαθμό κακουργήματος και πέντε άλλες κατηγορίες.

Η Tina McKeever – Hauschultz, 35 ετών, κατηγορείται για την αποφυγή της πρόληψης σωματικής βλάβης και ανθρωποκτονία από πρόθεση.

πηγή: theintellectualist

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις