Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Απίστευτη ξεφτίλα! Κλέβει με νόμο του πρόσφυγες και είναι η λιγότερο διεφθαρμένη χώρα

Απίστευτη ξεφτίλα! Κλέβει με νόμο του πρόσφυγες και είναι η λιγότερο διεφθαρμένη χώρα

Ο Κάλχας σκάει στα γέλια κάθε φορά που βλέπει αυτές, τις υποτίθεται έγκυρες εκθέσεις που συγκρίνουν τις διάφορες χώρες του πλανήτη, γιατί οι αφελείς, ανόητοι ή μήπως «βαλτοί», συγκρίνουν μήλα με πορτοκάλια και βγάζουν απίστευτα συμπεράσματα.

Να, για παράδειγμα πριν λίγο καιρό διάβασα έκθεση που κατέτασσε τη Νορβηγία στην πρώτη θέση των χωρών που αξίζει να ζει κανείς, όταν λίγες μέρες πριν άλλες έρευνες την κατέτασσαν πρώτη στη λίστα με τις αυτοκτονίες πολιτών. Καταπληκτικής εγκυρότητας έκθεση είπα και έσκασα τα γέλια, ευχαριστώντας τους συντάκτες της έκθεσης που μου έφτιαξαν τη διάθεση.

Και σήμερα που ξύπνησα δύσθυμος και βαρύς, έπεσα κάτω από τα γέλια όταν διάβασα πως η διεθνής διαφάνεια κατατάσσει πρώτη τη Δανία στη λίστα των χωρών με τη λιγότερη διαφθορά.
Κι΄ αυτό έγινε μία ημέρα μετά την ψήφιση στο κοινοβούλιο νόμου με τον οποίο ¨βουτάνε¨ τα τιμαλφή και τα χρήματα των προσφύγων όταν περνούν τα σύνορα.

Ε, αν αυτό δεν είναι διαφθορά και μάλιστα με την πλέον αισχρή μορφή, τότε οι έννοιες δεν έχουν καμία αξία.
Συνεχίστε κύριοι να βγάζετε τέτοιες εκθέσεις, στον Κάλχα προσφέρετε άφθονο γέλιο, γιατί στην κοινωνιολογία ….υπάρχει ο εθνοκεντρισμός βλάκες.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε