Κόσμος

Απίστευτο: Από τους 33 βαθμούς στο -1 η θερμοκρασία στο Ντένβερ

Όταν πριν από μερικές μέρες ο Σάκης Αρναούτογλου έγραφε για την απότομη πτώση της θερμοκρασίας 34 με 36 βαθμών Κελσίου στο Ντένβερ, πολλοί διάβασαν το post του με (ας το πούμε πολιτισμένα) καχυποψία. Κι όμως: στο Ντένβερ πλέον έχουν… χειμώνα και μάλιστα βαρύ!

Ψυχρό μέτωπο που κινείται από τον Καναδά προς τα νότια, δημιουργεί συνθήκες ψύχους και χιονοπτώσεις στο Κολοράντο και το Γουαϊόμινγκ. Σύμφωνα με το Meteomatics, στο Ντένβερ θα υπάρξει ακραία πτώση της θερμοκρασίας και από τους 33 βαθμούς Κελσίου τη Δευτέρα, την Τετάρτη το θερμόμετρο θα δείξει -1 βαθμούς Κελσίου!

Δείτε πως θα κινηθεί το ψυχρό μέτωπο

Το σοκαριστικό είναι πως οι κάτοικοι του Ντένβερ, μέσα σε λίγες ώρες, θα έχουν ζήσει ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών και μετά χιονοθύελλα τον Σεπτέμβριο! Το περασμένο Σάββατο, τα θερμόμετρα στο Ντένβερ έδειξαν 101 βαθμούς Φάρενάιτ (σ.σ. σχεδόν 39 βαθμοί Κελσίου) και την Τετάρτη (09.09.2020) αναμένεται να δείξουν 0. Μάλιστα, ΜΗΔΕΝ!

Μάλιστα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία στο Ντένβερ προειδοποίησε ότι ο καιρός θα αλλάξει δραματικά από το βράδυ της Δευτέρας με… πρόωρη άφιξη του χειμώνα! Το ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών θα αντικατασταθεί από ανέμους, χιόνι και ρεκόρ χαμηλών θερμοκρασιών ανέφερε η ενημέρωση! Θα χιονίσει στα ορεινά αλλά και οι κάτοικοι της πόλης θα δουν… χιονοπτώσεις αλλά όχι και χιονοστρώσεις.

Με πληροφορίες και από CNN

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ: «Θα δείτε πόσο μακριά θα πάω για τη Γροιλανδία – Στάρμερ και Μακρόν σκληροί, μόνο όταν είμαι απών»
Αποθέωσε τον εαυτό του, κατήγγειλε τα ΜΜΕ για το ότι δεν προωθούν τα επιτεύγματά του στην οικονομία και δήλωσε ξανά πως η προσάρτηση της Γροιλανδίας στις ΗΠΑ αφορά την παγκόσμια ασφάλεια
Ντόναλντ Τραμπ
Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια επισκέφθηκαν τραυματίες του δυστυχήματος στην Κόρδοβα - Φωτογραφίες
Το βασιλικό ζεύγος ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες που νοσηλεύονται, υπογραμμίζοντας ότι η σκέψη τους βρίσκεται κοντά σε όλους όσοι επλήγησαν από το δυστύχημα
Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας συνομιλούν με τραυματίες της σιδηροδρομικής τραγωδίας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο νοσοκομείο «Reina Sofia»
Η Ryanair «τρολάρει» τον Έλον Μασκ ανακοινώνοντας προς τιμήν του προσφορά «θέσεων για μεγάλους ηλίθιους» με 16,99 λίρες
Η Ryanair ξεκινά την πώληση θέσεων «Big Idiot» καθώς εντείνεται η διαμάχη με τον Elon Musk ο οποίος είχε ζητήσει να απολυθεί ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, αφήνοντας υπονοούμενα για πιθανή εξαγορά της από τον ίδιο
Ο Έλον Μασκ και ο διευθυντής της Ryanair, Μάικλ Ο'Λίρι 6
Παραλήρημα Τραμπ για τον έναν χρόνο στην προεδρία των ΗΠΑ - Η Ματσάδο, οι μετανάστες, το ΝΑΤΟ και η Γροιλανδία
«Η Μαρία Κορίνα Ματσάδο θα μπορούσε να «εμπλακεί» στη διακυβέρνηση της Βενεζουέλας» είπε μεταξύ άλλων ο Τραμπ, που στο μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξής του επικεντρώθηκε στο φλέγον ζήτημα των μεταναστών
Donald Trump 18