Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Απίστευτο σχόλιο του Βρετανού δημοσιογράφου, Τζέρεμι Κλάρκσον, για την Μέγκαν Μαρκλ: «Γυμνή και να της πετάνε σκ@@@»!

Απίστευτο σχόλιο του Βρετανού δημοσιογράφου, Τζέρεμι Κλάρκσον, για την Μέγκαν Μαρκλ: «Γυμνή και να της πετάνε σκ@@@»!

Ο δημοσιογράφος Τζέρεμι Κλάρκσον ξεπέρασε κάθε όριο και το… τερμάτισε στο θέμα του μίσους του που έχει για την Μέγκαν Μαρκλ. Ο 62χρονος Βρετανός έχει κατά καιρούς… σύρει τα εξ αμάξης στην σύζυγο του Πρίγκιπα Χάρι, αλλά αυτή την φορά έσπασε τα κοντέρ.

Ο Βρετανός δημοσιογράφος και άλλοτε παρουσιαστής της all time classic σειράς του BBC για αυτοκίνητα «Top Gear», έγραψε ούτε λίγο, ούτε πολύ για την Μέγκαν Μαρκλ ότι πρέπει να την περιφέρουν «γυμνή» στους δρόμους, πετώντας της «σκ@@@» και φωνάζοντας της «ντροπή»! Ο Τζέρεμι Κλάρκον μάλιστα δεν τα έγραψε αυτά σε κάποια ανάρτησή του στα social media. Τα έγραψε στη στήλη που έχει στην εφημερίδα Sun.

O Βρετανός δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά στη στήλη του στην βρετανική εφημερίδα για την Μέγκαν Μαρκλ. «Τη νύχτα δεν μπορώ να κοιμηθώ. Κάθομαι εκεί τρίζοντας τα δόντια μου και ονειρεύομαι την ημέρα που θα την αναγκάσουν σε δημόσια παρέλαση γυμνή στους δρόμους κάθε πόλης στη Βρετανία και ο κόσμος θα φωνάζει ντροπή και θα της πετάει σκ@@@! Όλοι όσοι είναι στην ηλικία μου, σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο»!

Αντέδρασε ακόμα και η κόρη του, που τον είπε «μισογύνη»

Τα απίστευτα σχόλια του Βρετανού δημοσιογράφου στην στήλη του στην εφημερίδα Sun για την Μέγκαν Μαρκλ προκάλεσαν τεράστιες αντιδράσεις. Ανάμεσα σε εκείνους που τα… έβαλαν με τον Τζέρεμι Κλάρκσον ήταν και η ίδια του η κόρη.

Η 28χρονη Έμιλι πήρε θέση στο όλο θέμα και δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «μισογύνη» τον πατέρα της.

«Θέλω να το κάνω ξεκάθαρο ότι είμαι αντίθετη σε όσα έγραψε ο πατέρας μου για την Μέγκαν Μαρκλ και πάντα θα είμαι στο πλευρό εκείνων που στοχοποιούνται από μίσος. Οι απόψεις μου ήταν και θα είναι πάντα σταθερές σε ό,τι έχει να κάνει με θέματα μισογυνισμού και bulling», ανέφερε η κόρη του δημοσιογράφου.

«Επίθεση» στον Τζέρεμι Κλάρκσον έκανε και η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και συγγραφέας, Κάρολ Βόρντερμαν, που τόνισε «ΟΧΙ, Τζέρεμι Κλάρκοσν. Σε καμία περίπτωση δεν είναι οκ να γράφεις αυτά για τις γυναίκες»!

Την οργή κατά του Τζέρεμι Κλάρκσον εξέφρασε και ο απλός κόσμος και δεν είναι τυχαίο ότι η βρετανική αρχή για τις εφημερίδες τα περιοδικά IPSO, έχει δεχτεί ως τώρα περισσότερες από 6.000 διαμαρτυρίες όταν ολόκληρο το 2021 είχε δεχτεί συνολικά 14.335 διαμαρτυρίες για άλλα θέματα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις