Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Απίθανη γκάφα στρατιώτη με την πριγκίπισσα Νταϊάνα 7 μήνες πριν πεθάνει

Απίθανη γκάφα στρατιώτη με την πριγκίπισσα Νταϊάνα 7 μήνες πριν πεθάνει

Μια απίστευτη ιστορία από το περίφημο ταξίδι της πριγκίπισσας Νταϊάνα σε ναρκοπέδιο στην Ανγκόλα έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Το ταξίδι της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα ήταν 5 μήνες μετά τον χωριμό της από τον πρίγκιπα Κάρολο και ενώ όλος ο κόσμος μάθαινε τα πάντα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τα δημοσιεύματα της εποχής. Η τουλάχιστον όλοι εκτός από τον Paul Heslop που την οδηγούσε στο ναρκοπέδιο και αστειεύτηκε για τον πρίγκιπα Κάρολο.

Χωρίς να γνωρίζει ότι ο γάμος τους είχε διαλυθεί, ο Paul Heslop δίνοντάς της μια απενεργοποιημένη νάρκη αστειεύτηκε για τον πρίγκιπα Κάρολο. “Προς Θεού, όταν πας σπίτι μην τη βάλεις στο κρεβάτι του”.

“Φυσικά σε αυτό το σημείο δεν είχα καν συνειδητοποιήσει ότι ο γάμος τους ήταν τόσο ταραχώδης και ιδιαίτερα ότι είχαν χωρίσει. Δεν ήμουν στη Βρετανία για ένα χρόνο”, δήλωσε στη Mirror o 47χρονος σήμερα Heslop. Ευτυχώς η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν προσβλήθηκε από την καλοπροαίρετη παρατήρηση και γέλασε.

Η συνάντησή τους ήταν στις 15 Ιανουαρίου του 1997, επτά μόλις μήνες από τον τραγικό θάνατό της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε