Κόσμος

Αποφυλακίζονται 20.000 κρατούμενοι!

Το “ο ένας πάνω στον άλλο” δεν αρκεί για να περιγράψει την κατάσταση των φυλακών της χώρας και έτσι πάρθηκε η απόφαση για “αποσυμφόρηση” με αυτόν τον μάλλον ριζοσπαστικό τρόπο

Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας λοιπόν πήρε απόφαση να αποφυλακίσει υπό όρους όσους δεν έχουν κάνει σοβαρά αδικήματα και να μειώσει κατά 40% τους 50.000 κρατούμενους.
Η αρμόδια υπουργός δήλωσε ότι θα αρχίσουν άμεσα οι έλεγχοι ώστε να διαπιστωθεί ποιοι από τους κρατούμενους πληρούν τα κριτήρια για αποφυλάκιση.
Η ανακοίνωση έγινε ένα μήνα μετά τις συγκρούσεις που σημειώθηκαν στις φυλακές Ελ Ροντέο, στη διάρκεια των οποίων έχασαν τη ζωή τους 25 άνθρωποι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονιστικό αντίο στην 6χρονη Χιντ από τη Γάζα – Το πορτρέτο της που «σκέπασε» την παραλία στη Βαρκελώνη
«Τα παιδιά της Γάζας δεν ζητούν συμπόνια. Ζητούν το δικαίωμά τους να ζήσουν, να κοιμούνται χωρίς φόβο, να παίζουν χωρίς βόμβες, να μεγαλώσουν, απλά να μεγαλώσουν»
Χιντ Ρατζάμπ
Μελάνια Τραμπ: Παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ της «Melania» με αστρονομική χρηματοδότηση εκατομμυρίων δολαρίων από την Amazon
Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η Amazon έχει επενδύσει έως και σχεδόν 40 εκατομμύρια δολάρια στο σχέδιο, με το 70% και πλέον των οποίων να πηγαίνει στη Μελάνια Τραμπ
Η Μελάνια Τραμπ
Ο Μερτς δεν θέλει «προς το παρόν» να συναντηθεί με τον Πούτιν και εξηγεί γιατί
«Εάν η Μόσχα δεν είναι έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο, το τίμημα που πρέπει να πληρώσει, συμπεριλαμβανομένου του οικονομικού κόστους, θα αυξάνεται εβδομάδα με την εβδομάδα και μήνα με τον μήνα»
Ο Φρίντριχ Μερτς