Κόσμος

Αποκαλύψεις από τη χήρα του Ρόμπιν Γουίλιαμς: Είχε άλλα 3 χρόνια ζωής

Ο ηθοποιός Ρόμπιν Γουίλιαμς σχεδίαζε να υποβληθεί σε νευρολογικές εξετάσεις την εβδομάδα πριν από τον θάνατό του, πέρσι το καλοκαίρι, και πιθανότατα είχε μόνο τρία χρόνια ζωής ακόμη, αποκάλυψε σήμερα η χήρα του.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε μετά την αυτοκτονία του συζύγου της στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια, η Σούζαν Γουίλιαμς περιέγραψε πώς ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός “διαλυόταν” σωματικά και ψυχικά τους μήνες που προηγήθηκαν.

Ο Γουίλιαμς πέθανε τον Αύγουστο του 2014 σε ηλικία 63 ετών. Τρεις μήνες νωρίτερα, οι γιατροί είχαν διαγνώσει ότι έπασχε από Πάρκινσον. Παρουσίαζε ήδη δυσκαμψία, αστάθεια στο περπάτημα και σύγχυση, είπε στην τηλεοπτική εκπομπή Good Morning America του τηλεοπτικού δικτύου ABC.

Η νεκροτομή του έδειξε ότι ο ηθοποιός έπασχε επίσης από άνοια με σωμάτια του Λούι, μια ασθένεια που προκαλεί τη σταδιακή έκπτωση της νοητικής λειτουργίας, αποκάλυψε η χήρα του.

“Αν ο Ρόμπιν ήταν τυχερός, μπορεί να ζούσε ίσως για άλλα τρία χρόνια. Και θα ήταν σκληρά χρόνια. Και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι θα ήταν ακινητοποιημένος” είπε, αναφερόμενη στην πρόγνωση των γιατρών.

Μετά από μια ζωή αγώνα με τους εθισμούς του, ο Γουίλιαμς ήταν “καθαρός και νηφάλιος” τα τελευταία οκτώ χρόνια της ζωής του, όμως η χρόνια κατάθλιψή του είχε επιστρέψει, συνοδευόμενη και από παράνοια. Ο αγαπητός σε όλους ηθοποιός γνώριζε ότι θα έχανε τις νοητικές λειτουργίες του και, μολονότι μέχρι τότε είχε αντέξει, “τον τελευταίο μήνα δεν άντεχε άλλο, ήταν σαν να είχε σπάσει ένα φράγμα”, συνέχισε η Γουίλιαμς εξηγώντας ότι λίγες ημέρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του, οι γιατροί σχεδίαζαν την εισαγωγή του σε μια κλινική για νευρολογικές εξετάσεις.

Ουδέποτε όμως της μίλησε για την επιθυμία του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Στη συνέντευξή της, η Σούζαν Γουίλιαμς θυμήθηκε με δάκρυα στα μάτια την τελευταία συζήτηση που είχε μαζί του, τη νύχτα πριν από τον θάνατό του και πώς έτρεξε πίσω στο σπίτι της όταν τον βρήκε απαγχονισμένο ένας βοηθός του, το επόμενο πρωί. “Ήθελα μόνο να δω τον άντρα μου. Και τον είδα… και προσευχήθηκα μαζί του. Και του είπα: «Σε συγχωρώ 50 δισεκατομμύρια φορές, με όλη μου την καρδιά. Είσαι ο γενναιότερος άνδρας που γνωρίζω». Ξέρετε, ζούσαμε έναν εφιάλτη”, κατέληξε.

Η τρίτη σύζυγος του Γουίλιαμς έδωσε τη συνέντευξη αυτή αφού τον προηγούμενο μήνα κατέληξε σε διακανονισμό με τα τρία παιδιά του ηθοποιού από τις προηγούμενες σχέσεις του για το μοίρασμα της περιουσίας και των προσωπικών αντικειμένων του.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Paramount σε διακανονισμό με 12 πολιτείες των ΗΠΑ και ένα βήμα πιο κοντά σε συγχώνευση με την Warner Bros έναντι 110 δισ. δολαρίων
Ένας διακανονισμός με τις πολιτείες θα βοηθήσει την Paramount να αποφύγει μια «χρονική χρέωση» 7 εκ. δολαρίων την ημέρα που οφείλει στους μετόχους της WBD για κάθε ημέρα που η συμφωνία δεν ολοκληρώνεται μετά τις 30 Σεπτεμβρίου
Warner Bros
Ποιες είναι οι δημοσιογράφοι που απέκλεισε ο Τραμπ από τον Λευκό Οίκο – CBS, NBC, ABC και Fox σταματούν τη δημοσιογραφική κάλυψη του Αμερικανού προέδρου
«Ντόμινο» εξελίξεων μετά την απόφαση να αποκλειστούν οι τρεις δημοσιογράφοι των μεγάλων ειδησεογραφικών δικτύων - «Παραβιάζει τα δικαιώματά τους βάσει του Συντάγματος των ΗΠΑ να καλύπτουν δημοσιογραφικά τον Αμερικανό πρόεδρο»
AP Photos
Εντοπίστηκαν δύο οβίδες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στον βυθό της λίμνης Παμβώτιδας στα Ιωάννινα
Μέχρι σήμερα έχουν ανασυρθεί μεταλλικές κατασκευές, μοτοσικλέτες, ποδήλατα, βάρκες, ελαστικά οχημάτων και αγροτικών μηχανημάτων, κάδοι απορριμμάτων, οικιακές συσκευές από τον βυθό της Παμβώτιδας
Λίμνη Παμβώτιδα
Ιράκ και Γεωργία απαγορεύουν τις πτήσεις ιρανικών εταιρειών στο έδαφός τους – Η Mahan Air δεν θα πετά ούτε στην Τουρκία
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έβαλε στη «μαύρη λίστα» τον τομέα των αερομεταφορών του Ιράν και απείλησε με κυρώσεις όποιον οργανισμό συνεργάζεται με ιρανικές αεροπορικές εταιρείες
Αεροδρόμιο
CNN: Πόλεμος «πέραν» της Ουκρανίας – Γιατί η Ευρώπη προετοιμάζεται για μια ευρύτερη σύγκρουση με την Ρωσία
Γαλλία, Πολωνία, Βρετανία, Γερμανία και Ελβετία ενισχύουν την πολιτική και στρατιωτική τους ετοιμότητα απέναντι στη Ρωσία - Πώς θα αντιδρούσε το ΝΑΤΟ σε μια περιορισμένη πρόκληση και το «κενό» του Σουβάλκι
Ουκρανία 6