Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Αποκαλύψεις βοηθού της Νταϊάνα: Δεν τη σέβονταν στη βασιλική οικογένεια

Αποκαλύψεις βοηθού της Νταϊάνα: Δεν τη σέβονταν στη βασιλική οικογένεια

Με την 20ή επέτειο από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα να πλησιάζει, ο πρώην γραμματέας της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Patrick Jephson αποκαλύπτει πως η βασιλική οικογένεια δεν την αντιμετώπιζε με σεβασμό.

Σε μια νέα αμερικανική έκδοση του βιβλίου του “Shadows Of A Princess”, ο Jepshon γράφει πως “η ανάμνηση της Νταϊάνα μπορεί να συνοψιστεί σε μια λέξη. Μια λέξη παραδοσιακά συνώνυμη με το Βρετανικό Στέμμα που αποτελεί παράδειγμα της ζωής της Ελισάβετ ΙΙ”.

“Η λέξη είναι ευπρέπεια. Η Νταϊάνα ήταν μια δοκιμασία ευπρέπειας για τους Windsors που ορισμένοι απέτυχαν”. Ο Jephson, πρώην αξιωματικός του Βασιλικού Ναυτικού που υπηρέτησε ως ιδιωτικός γραμματέας της πριγκίπισσας Νταϊάνα για 8 χρόνια, αποφεύγει να αποκαλύψει τα ονόματα που έχει κατά νου.

Ωστόσο στη νέα του εισαγωγή στο βιβλίο στρέφει τα φώτα προς μια ξεκάθαρη κατεύθυνση. “Την είχαν αφήσει να βουλιάξει ή να κολυμπήσει. Η προσωπική της ζωή δεν της προσέφερε παρηγοριά με έναν σύζυγο που την έβλεπε σαν αντίπαλο που έπρεπε να φοβάται αντί ως σύντροφο να αγαπά”.

Η ενέργεια, ο χρόνος και η προσοχή του Καρόλου ήταν αφιερωμένα στη μεγαλύτερη και πιο έμπειρη Καμίλα. “Δεν χρειάζεται να αμφιβάλλει κανείς γιατί η Νταϊάνα υπέφερε από χρόνια έλλειψη αυτοπεποίθησης, είχε κακή εικόνα για τον εαυτό της και διατροφικές διαταραχές”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε