Κόσμος

Αποκάλυψη σοκ: Διευθυντής νεανικής ομάδας ποδοσφαίρου ήταν παιδόφιλος!

Μόνο σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι κοντά στην πόλη Κούνεο της Ιταλίας συνελήφθη από την αστυνομία ο διευθυντής ποδοσφαιρικής ομάδας εφήβων κατηγορούμενος πως έφτιαχνε ψεύτικα προφίλ στα social media και προσποιούμενος τη γυναίκα, ανάγκαζε τα θύματά του, να του στέλνουν γυμνές τους φωτογραφίες!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πρόκειται για έναν άνδρα 24 ετών, ο οποίος έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό σύμφωνα με τα στοιχεία από την ιταλική δικαιοσύνη και άλλα που έχουν διαρρεύσει.

Οι εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι μέσα σε τρία χρόνια, ο 24χρονος ήρθε σε επαφή με πάνω από 100 ανήλικα παιδιά, ζητώντας τους και λαμβάνοντας γυμνές φωτογραφίες τους.

Όπως γράφουν τα μέσα ενημέρωσης, ο κατηγορούμενος είχε φτιάξει πλαστά προφίλ γυναικών στο διαδίκτυο, μέσω των οποίων κατάφερνε να εξασφαλίζει τις φωτογραφίες των εφήβων, οι οποίοι σχετίζονταν, σχεδόν πάντα, με τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Στην συνέχεια φέρεται να τους εκβίαζε, απαιτώντας και νέες φωτογραφίες. Η όλη έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη και αναμένεται να δημοσιοποιηθούν περαιτέρω λεπτομέρειες από την ιταλική δικαιοσύνη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αποκάλυψη Μπέντζαμιν Νετανιάχου για Ιράν: «Προσπάθησαν να δολοφονήσουν έναν από τους γιους μου»
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ δεν διευκρίνισε ποιος από τους γιους του στοχοποιήθηκε - ο Γιαΐρ ή ο Άβνερ - ούτε άλλες πληροφορίες σχετικά με την αναφερθείσα απόπειρα δολοφονίας
Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Η κυβέρνηση Τραμπ ανακοίνωσε νέες οικονομικές κυρώσεις για το Ιράν και τους συμμάχους του – «Να κόψουμε κάθε οικονομική γραμμή ζωής που στηρίζει το τυραννικό καθεστώς»
Ο Σκοτ Μπέσεντ προειδοποίησε τους «διαμεσολαβητές» του Ιράν, να σταματήσουν να αγοράζουν πετρέλαιο και να συναλλάσσονται με την Τεχεράνη
REUTERS 6