Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ατελέσματα εκλογών Αμερικής 2016 LIVE [εφαρμογή]

Ατελέσματα εκλογών Αμερικής 2016 LIVE [εφαρμογή]

Εκλογές ΗΠΑ – Αποτελέσματα LIVE. Οι αμερικανικές εκλογές 2016 είναι μία μονομαχία δίχως προηγούμενο, μεταξύ της Χίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ. Δείτε live τα αποτελέσματα των αμερικάνικων εκλογών.

Το μεγαλύτερο μέρος της υφηλίου έχει στραμμένο πλέον το βλέμμα στις εκλογές στις ΗΠΑ και τις πιο κρίσιμες εκλογές της σύγχρονης ιστορίας του. Άλλοι με φόβο στο άκουσμα των ασυνάρτητων θέσεων Τραμπ, άλλοι με επιφύλαξη για την πολιτική που θα ακολουθήσει η Χίλαρι Κλίντον δεδομένης της θητείας της στο υπουργείο Εξωτερικών επί Μπάρακ Ομπάμα.

Ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, θα κριθεί σε μια εκλογική μάχη που οι Αμερικανοί έδωσαν μαζικό “παρών”. Και αν η μεγαλύτερη μερίδα δημοσκοπήσεων όπως και οι προβλέψεις δείχνουν Χίλαρι Κλίντον, κρατήστε καλύτερα… μικρό καλάθι, γιατί δεν είναι ότι πετυχαίνουν και συχνά το αποτέλεσμα τώρα τελευταία, όπως έδειξε και το καλοκαίρι το δημοψήφισμα στη Μεγάλη Βρετανία. Το newsit.gr θα σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις, exit poll, αποτελέσματα αμερικάνικων εκλογών, εκτιμήσεις και δηλώσεις από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, σε συνεχή ροή και κατά την διάρκεια της νύχτας. Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις από τις αμερικάνικες εκλογές.

Τα ξένα ΜΜΕ για τις εκλογές στις ΗΠΑ 2016: Δείτε εδώ πως καλύπτουν οι New York Times τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ. Δείτε εδώ τι γράφει η Washington Post για τις εκλογές στις ΗΠΑ. Δείτε το LIVE του Guardian για τις αμερικάνικες εκλογές 2016. Δείτε εδώ τα αποτελέσματα εκλογών στις ΗΠΑ όπως θα το καλύπτει το Foxnews. Οι αμερικάνικες εκλογές LIVE στο BBC. Δείτε τι μεταδίδει η Wall Street Journal.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε