Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Beyonce είσαι ίνδαλμα! Η σπρωξιά στην γυναίκα που φλέρταρε τον JayZ!

Beyonce είσαι ίνδαλμα! Η σπρωξιά στην γυναίκα που φλέρταρε τον JayZ!

Η Beyonce με τον σύζυγό της JayZ βρέθηκαν στον τρίτο τελικό των Golden State Warriors από τους Raptors και μπορεί να ήταν γουρλήδες για τους Raprtors που έκαναν το break αλλά η Beyonce πέρασε δύσκολα.

Τουλάχιστον, έτσι φάνηκε. Η Beyonce παρακολουθούσε τον αγώνα με τον σύζυγό της JayZ όταν κάθισε δίπλα τους η σύζυγος του ιδιοκτήτη των Golden State Warriors. Η Nicole Curran, έγερνε πάνω στην Beyonce για να μιλήσει στον JayZ. Όταν αυτή η φωτογραφία άρχισε να κυκλοφορεί μαζί με το βίντεο οι φανατικοί θαυμαστές της Beyonce άρχισαν να την πέφτουν στην Curran λέγοντάς της να πάει πιο πέρα! Μάλιστα στο βίντεο η Beyonce φαίνεται να σπρώχνει με τρόπο την “αντίζηλό” της.

Η αντίδραση ήταν τόσο μεγάλη που η σύζυγος του ιδιοκτήτη των Gloden State Warriors αναγκάστηκε να κλείσει τον λογαριασμό της στο Instagram αφού δέχθηκε μέχρι και απειλές για την ζωή της!
Η ίδια είπε ότι είχε καλέσει το διάσημο ζευγάρι στους αγώνες και παλιότερα αλλά δεν είχε συμβεί τίποτα περίεργο. Τους έφερε μάλιστα και ποτά. Λέει ότι δεν υπήρξε και δεν ένιωσε καμία εχθρότητα παρά μόνο από τους θαυμαστές της Beyonce που έκαναν την τρίχα τριχιά.
Η Beyoncé και ο Jay-Z δεν έχουν κάνει κανένα σχόλιο.

Δείτε το βίντεο

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις