Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Cheryl – Liam Payne: Η μητέρα της πίσω από τον χωρισμό; Σφήνα στη σχέση τους

Cheryl Liam Payne

Μετά από μήνες έντονης φημολογίας, η Cheryl επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Liam Payne μετά από 2,5 χρόνια σχέσης και την απόκτηση του γιου τους Bear.

H Cheryl επέλεξε να ανακοινώσει τον χωρισμό της από τον καρδιοκατακτητή των One Direction, Lyam Payne, μια μέρα μετά τα 35α γενέθλιά της.

Μετά την ανακοίνωση βόμβα για τους δύο τραγουδιστές δεν είναι λίγοι εκείνοι που ρίχνουν τις ευθύνες χωρισμού στη μητέρα της τραγουδίστριας Joan Callaghan.

Υποστηρίζουν ότι η μητέρα της Cheryl μπήκε στη μέση της σχέσης της με τον 24χρονο τραγουδιστή Liam Payne.

Άνθρωπος που μίλησε στην Dailymail δήλωσε ότι η Joan ήταν μέρος του προβλήματος της Cheryl με τον Liam. Ανέφερε ότι ενώ στην αρχή τα πήγαιναν καλά, σύντομα έγινε μια υπόθεση δύο εναντίον ενός. Έτσι μητέρα και κόρη στράφηκαν κατά του 24χρονου τραγουδιστή.

“Η μητέρα της Cheryl είναι μέρος του προβλήματος. Επιδοκιμάζει τη συμπεριφορά της και ποτέ δεν την επιπλήττει. Αντίθετα η Joan τραβά γραμμή στους πάντες γύρω από τη Cheryl.

Συχνά χρησιμοποιεί τη μητέρα της ως αγγελιοφόρο και είναι πάντα εκεί. Αν είσαι με τη Cheryl, ζεις στον κόσμο της. Δεν είναι ίσα δικαιώματα. Ο κόσμος της περιλαμβάνει τη μητέρα της και τους ανθρώπους που προσκαλεί στον κόσμο της. Ενώ στην αρχή ο Liam τα πήγαινε καλά με τη μητέρα της, αισθάνθηκε τελικά ότι έμπαινε συνέχεια στη μέση. Ήταν πάντα δύο εναντίον ενός”.

Η μητέρα της Cheryl είχε μετακομίσει στην έπαυλη του Liam Payne όπου η Cheryl ζει με τον 15 μηνών γιο τους Bear. Δεν ήταν όμως αλήθεια. “H Joan δεν είναι στο σπίτι. Μένει στο Newcastle”. Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού έγινε γνωστό πως ο Liam Payne είχε μετακομίσει πριν από μερικές εβδομάδες στο διαμέρισμά του στο Λονδίνο.

Εμπόδιο στη σχέση Liam Payne – Cheryl η μητέρα της

Ήταν τον Μάρτιο που η Joan κατηγορήθηκε πως προκάλεσε εμπόδια στο ειδύλλιο της Cheryl με τον Liam Payne όταν έμεινε σπίτι για να βοηθήσει με τον γιο τους. “Ήταν πολύ πρόθυμος να παντρευτεί τη Cheryl αλλά η Cheryl δεν ήθελε μετά από δύο αποτυχημένους γάμους. Από τότε η Joan άρχισε να περνά όλο και περισσότερο χρόνο στο σπίτι τους και ο Liam Payne να γυρίζει όλο τον κόσμο για να προωθήσει την καριέρα του”.

Τον Δεκέμβριο του 2016 η Cheryl διέψευσε τις φήμες πως η μητέρα της μετακόμισε στο σπίτι τους στο Surrey παρά τη διαφωνία του Liam Payne. “Η Cheryl και ο Liam είναι πολύ ερωτευμένοι, αλλά το θέμα της Joan έχει προκαλέσει πολλές εντάσεις” δήλωνε τότε πηγή στην Daily Star.

Το όνομα της μητέρας της Cheryl είχε πρωταγωνιστήσει και στον πρώτο της χωρισμό από τον ποδοσφαιριστή Ashley Cole.

Η Cheryl φέρεται να εξέταζε το ενδεχόμενο να μετακομίσει από το σπίτι του Liam Payne όσο η σχέση τους περνούσε κρίση. “Η Cheryl μίλησε σε κτηματομεσίτες τον Φεβρουάριο. Τους ζήτησε να αρχίσουν να ψάχνουν νέο σπίτι για εκείνη. Τα πράγματα ήταν δύσκολα τότε με τον Liam και προτιμούσε να είναι προετοιμασμένη παρά να κινηθεί βιαστικά”.

Ήταν όμως τον ίδιο μήνα που το ζευγάρι επέλεξε να εμφανιστεί ενωμένο στα BRITs, προσπαθώντας να σώσουν τη σχέση τους. Λίγο αργότερα μάλιστα έφυγαν ταξίδι στις Μαλδίβες. Τα προβλήματα φαίνεται δεν ξεπεράστηκαν με το διάσημο ζευγάρι να γυρίζει σελίδα στη ζωή του.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις