Κόσμος

Δανία: Κρουαζιερόπλοιο έμεινε χωρίς ρεύμα εν μέσω καταιγίδας στη Βόρεια Θάλασσα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το κρουαζιερόπλοιο Maud αντιμετώπισε απόψε απώλεια ηλεκτρικής ισχύος εν μέσω καταιγίδας στη Βόρεια Θάλασσα, καθώς ταξίδευε από τη Νορβηγία προς την Αγγλία, ανακοίνωσε το Κέντρο Επιχειρήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Δανίας.

Οι 266 επιβάτες και τα 131 μέλη του πληρώματος του νορβηγικού κρουαζιερόπλοιου είναι ασφαλείς, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση.

Όπως μεταδίδουν ο τηλεοπτικός σταθμός TV2 στη Δανία και η νορβηγική εφημερίδα VG, εξαιτίας θαλασσοταραχής έσπασαν τζάμια στη γέφυρα του πλοίου και προκλήθηκε προσωρινό μπλακάουτ.

Η κατάσταση του κρουαζιερόπλοιου παρακολουθείται προσεκτικά από τις αρχές της Δανίας, της Νορβηγίας, της Αγγλίας και της Γερμανίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα «υπόθεση Πελικό» και στη Γερμανία: 59χρονη κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της ότι τη νάρκωνε και τη βίαζε επί χρόνια
Ο πρώην σύντροφός της ενώ κατηγορείται για 67 αδικήματα, θα δικαστεί μόνο για 2 από αυτά, αφού ο βιασμός στη Γερμανία παραγράφεται μετά το πέρας πενταετίας
iStock