Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Debate – Το twitter “απαντά”: Γιατί σνίφαρε ο Τραμπ;

Debate – Το twitter “απαντά”: Γιατί σνίφαρε ο Τραμπ;

Ένα πραγματικό γλέντι. Αυτό έχει «στηθεί» στο twitter τις τελευταίες ώρες με αφορμή την παρουσία του Ντόναλντ Τραμπ στο debate με τη Χίλαρι Κλίντον και το γεγονός ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων «ρούφαγε» συνέχεια τη μύτη του.

Είχε συνάχι; Αναρωτήθηκαν πολλοί είναι η αλήθεια. Και οι περισσότεροι, σχολιάζοντας με χιούμορ και τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες με αφορμή την υγεία της Κλίντον, έστειλαν… μήνυμα πως δεν θέλουν έναν συναχωμένο πρόεδρο. Βασικά, θέλουν έναν πρόεδρο που δεν θα αρρωσταίνει. Ποτέ!

Κι αν έχει Ζίκα; Ούτε τέτοιο πρόεδρο θέλουν. Είπαμε, δεν θέλουν να αρρωσταίνει ο πρόεδρος. Έχει δημιουργήσει κακό προηγούμενο και ο Ομπάμα. Οκτώ χρόνια στο Λευκό Οίκο, μια φορά δεν αρρώστησε, έτσι να φανεί ότι είναι ανθρώπινος βρε αδερφέ!

Φυσικά, δεν έλειψε και το τρολάρισμα για τους λόγους που έκαναν τον Τραμπ να ρουφάει τη μύτη του. Ειδικά με memes που δείχνουν τον να σνιφάρει… κοκαΐνη!

Και βέβαια τίθεται και το ερώτημα: είναι ο Τραμπ ο νέος Νίξον; Ήταν 26 Σεπτεμβρίου 1960 όταν ο τότε αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Νίξον συμμετείχε στο πρώτο debate της ιστορίας με αντίπαλο τον τότε γερουσιαστή της Μασαχουσέτης Τζον Κένεντι. Φτάνοντας στο στούντιο, ο Νίξον χτύπησε το γόνατο που είχε πρόσφατα εγχειρήσει και πονούσε. Καθ’ όλη τη διάρκεια του debate έδειχνε νευρικός και ίδρωνε. Θεωρείται πως η παρουσία του εκείνη, του στοίχισε την προεδρία…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε