Κόσμος

Debate – Τραμπ: Σεβάστηκα την Τσέλσι και δεν μίλησα για τις… πομπές του Μπιλ [vid]

Προκλητικός εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ μετά το τέλος του πρώτου debate ενόψει των αμερικανικών προεδρικών εκλογών. Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων δήλωσε... χαρούμενος για την παρουσία του στην πρώτη τηλεοπτική μονομαχία με τη Χίλαρι Κλίντον.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Τραμπ έχασε στα… σημεία τις εντυπώσεις μόνο και μόνο γιατί ήταν… ο εαυτός του. Και ήταν και μετά το τέλος του debate. Όταν ρωτήθηκε από το CNN για την παρουσία του στην πρώτη «μονομαχία» με την αντίπαλό του, είπε πως… συγκρατήθηκε να μην κάνει σχόλια για τις απιστίες του Μπιλ Κλίντον γιατί παρούσα στην αίθουσα ήταν η κόρη του ζεύγους Κλίντον, Τσέλσι.

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που κατάφερα να συγκρατηθώ για τις απερισκεψίες του Μπιλ Κλίντον. Και αυτό γιατί σέβομαι την Τσέλσι Κλίντον» είπε ο εκκεντρικός υποψήφιος. Αλλά υποσχέθηκε πως «μπορεί να σας πω στο επόμενο debate».

Εκτίμησε δε ότι η Χίλαρι Κλίντον θα είναι μια κακή πρόεδρος. Την οποία, πάντως, δεσμεύτηκε δημόσια ότι θα στηρίξει. «Νομίζω ότι δεν είναι ικανή για τη θέση. Χρειαζόμαστε κάποιον ικανό. Δεν έχει αυτό που χρειάζεται για να κάνει τη Αμερική σπουδαία ξανά».

Τόνισε δε ότι για εκείνον το debate πήγε καλύτερα απ’ ό,τι φανταζόταν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ «τραπέζωσε» την αφρόκρεμα της παγκόσμιας τεχνολογίας από τον Έλον Μασκ μέχρι τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ
Το παρών έδωσαν ακόμη ο διευθύνων σύμβουλος της Google, Σούνταρ Ποτσάι, ο ιδρυτής της Nvidia, Τζένσεν Χουάνγκ, ο πρόεδρος της OpenAI, Γκρεγκ Μπρόκμαν και ο CEO της Anthropic, Ντάριο Αμοντέι
Ο Ντόναλντ Τραμπ δέχθηκε στον Λευκό Οίκο τα κορυφαία ονόματα της τεχνολογίας
Λίντσεϊ Κλάνσι: Ανατροπή από την υπεράσπιση μετά το αδιέξοδο στη δίκη για τον θάνατο των 3 παιδιών της – «Πού είναι τα αποδεικτικά στοιχεία;»
Ο δικηγόρος της 36χρονης μητέρας αμφισβητεί πλέον ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία που να τη συνδέουν με τους θανάτους των τριών παιδιών της - Τι απαντά η εισαγγελέας
Η Λίτσει Κλάνσι