Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Δείπνο Μπάιντεν στον Ιάπωνα πρωθυπουργό με Μπέζος, Κλίντον, Ντε Νίρο

Δείπνο Μπάιντεν στον Ιάπωνα πρωθυπουργό με Μπέζος, Κλίντον, Ντε Νίρο

Επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ έκανε ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Φούμιο Κισίντα και ο Τζο Μπάιντεν «άνοιξε το σπίτι του». Στο επίσημο δείπνο στον Λευκό Οίκο βρέθηκαν από πρώην πρόεδροι μέχρι γερουσιαστές και τις εντυπώσεις έκλεψαν η Τζιλ Μπάιντεν και η Λόρεν Σάντσεζ, σύντροφος του Τζεφ Μπέζος.

Και ποιος δεν ήταν στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του Ιάπωνα πρωθυπουργού στον Λευκό Οίκο. Εκτός από τον Τζεφ Μπέζος και την Λόρεν Σάντσεζ, εκεί ήταν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον με τη σύζυγό του και πρώην υπουργό Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, μέλη της οικογένειας του Τζο Μπάιντεν, φυσικά η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις με τον σύζυγό της, μέχρι και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο με τη σύντροφό του, Τίφανι Τσεν.

Στον Λευκό Οίκο βρέθηκε και ο Πολ Σάιμον για να τραγουδήσει για τους καλεσμένους του προέδρου των ΗΠΑ.

Η Lauren Sánchez (που πρόσφατα επισκέφτηκε με τονJeff Bezos την Ιαπωνία) εμφανίστηκε στο Λευκό Οίκο εφαρμοστή κόκκινη δημιουργία με δαντελένιο κορσέ και σατέν φούστα, ενώ ο ιδρυτής της Amazon επέλεξε ένα μαύρο σμόκιν και παπιγιόν.


Τζεφ Μπέζος, Λόρεν Σάντσεζ
Κάμαλα Χάρις, Νταγκ Εμχοφ
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν με τη σύζυγό του
Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον
Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τίφανι ΤσενΠολ Σάιμον

H Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν επέλεξε μια βραδινή τουαλέτα κεντημένη στο χέρι δια χειρός Φερνάντο Γκαρσία και Λάουρα Κιμ του οίκου Oscar de la Renta, ενώ η Πρώτη Κυρία της Ιαπωνίας, Γιούκο Κισίντα φόρεσε ένα μοβ μάξι φόρεμα.

Το θέμα της εκδήλωσης ήταν «μία γιορτή της άνοιξης». Οι καλεσμένοι δείπνησαν με μενού που συνδύαζε Ανατολή και Δύση και περιλάμβανε τηγανίτες από φύλλα σίσο ως ορεκτικό και φιλέτο με βούτυρο πιπεριάς σισίτο, φασόλια από φάβα, μορέλες και cipollini για κυρίως πιάτο. Το επιδόρπιο ήτανκέικ με αλατισμένη καραμέλα φιστικιού, γκανάς matcha και παγωτό.

Ανάμεσα στους 230 λαμπερούς καλεσμένους ήταν επίσης διευθύνων σύμβουλος της Apple Τιμ Κουκκαι οι Ολυμπιονίκες Κρίστι Γιαμαγκούτσι και Aλεξ και Μάγια Σιμπουτάνι.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις