Κόσμος

Δελχί: Κατέρρευσε στέγαστρο στο αεροδρόμιο από τις σφοδρές βροχοπτώσεις – Δείτε βίντεο

Το συγκεκριμένο στέγαστρο αντικατέστησε την προηγούμενη κατασκευή η οποία είχε καταρρεύσει και πάλι λόγω της έντονης βροχόπτωσης, οδηγώντας στον θάνατο έναν άνθρωπο

Ακραία καιρικά φαινόμενα σφυροκοπούν τις τελευταίες ημέρες ολόκληρη την Ινδία με αποτέλεσμα να σημειωθούν ζημιές και αρκετές πλημμύρες. Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει θύματα.

Βίντεο ντοκουμέντο που βγήκε στο «φως» από το αεροδρόμιο του Δελχί, δείχνει τις σφοδρές βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν την Κυριακή (25.05.2025) στην Ινδία αλλά και τη μανία των φαινομένων που δεν άφησαν τίποτα στο διάβα τους.

Το βίντεο αποτυπώνει στη στιγμή που ένα νεόκτιστο στέγαστρο μεμβράνης σπάει, μη μπορώντας να αντέξει την ποσότητα νερού που πέφτει πάνω του.

Η συγκεκριμένη κατασκευή μάλιστα αντικατέστησε το προηγούμενο στέγαστρο το οποίο είχε καταρρεύσει και πάλι λόγω της έντονης βροχόπτωσης, οδηγώντας στον θάνατο έναν άνθρωπο.

Το ντοκουμέντο είναι σοκαριστικό. Από τη μια στιγμή στην άλλη το στέγαστρο κάνει «κοιλιά» και γεμίζει με νερό μέχρι που σπάει και απελευθερώνει τεράστια ποσότητα νερού η οποία ορμάει προς τους περαστικούς και τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Δείτε το βίντεο:

Η πόλη της Ινδίας κατέγραψε πάνω από 80 χιλιοστά βροχής με ταχύτητες ανέμου που άγγιξαν τα 70-80 χλμ/ώρα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα 30 έως 45 λεπτών. Η ξαφνική βροχόπτωση οδήγησε σε προσωρινή συσσώρευση νερού μέσα και γύρω από το αεροδρόμιο, επηρεάζοντας ακόμα και της πτήσεις του αεροδρομίου.

Έως και 49 προγραμματισμένες πτήσεις, συμπεριλαμβανομένων 17 διεθνών, ακυρώθηκαν λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων και καταιγίδων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Κλειδώνει» ο ρόλος του Τόνι Μπλερ στο σχέδιο για τη Γάζα – Η ανάμειξη Τραμπ
Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ αναμένεται να συμμετάσχει σε μια «Επιτροπή Ειρήνης» που θα εποπτεύει τη Γάζα – Πρόταση που προκαλεί σκεπτικισμό και αντιδράσεις, σύμφωνα με ανάλυση του BBC και του Reuters
Τόνι Μπλερ
Ο Τραμπ θέλει να δαπανήσει 1 τρισ. δολάρια για τον στρατό το 2026 – Απαξιωτικός και τοξικός, θέλει ένοπλες δυνάμεις χωρίς μούσια και παραπάνω κιλά
«Μαζί, ξυπνάμε ξανά το πολεμικό πνεύμα», είπε σε στρατιωτικούς ηγέτες - «Είμαι μαζί σας. Σας υποστηρίζω 100%. Δεν θα με δείτε ποτέ να διστάζω ούτε στο ελάχιστο»
Ντόναλντ Τραμπ
ΗΠΑ και Ισραήλ υποσχέθηκαν ότι δεν θα επιτεθούν ξανά στο Κατάρ – Ικανοποιημένη η Ντόχα
Η Ντόχα ανακοίνωσε ότι έλαβε διαβεβαιώσεις πως το έδαφος του Κατάρ δεν θα αποτελέσει ξανά στόχο ισραηλινής επίθεσης, έπειτα από την αιματηρή επιχείρηση της 9ης Σεπτεμβρίου που είχε προκαλέσει διεθνή κατακραυγή
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ
Ετοιμάζεται για πόλεμο ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Πιτ Χέγκσεθ – Η απαξιωτική ομιλία σε εκατοντάδες στρατιωτικούς και η δήλωση Τραμπ ότι θα απολύσει όποιον δεν του αρέσει
Εκατοντάδες στρατηγοί και ναύαρχοι από όλο τον κόσμο κλήθηκαν στη σημερινή (30/9/25) ασυνήθιστη συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας Πιτ Χέγκσεθ...
Andrew Harnik 5