Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Δεν σε θέλει Ντόναλντ! Γιατί… “εγκλωβίστηκε” στο Air Force One ο Τραμπ – video

Τραμπ
Φωτογραφία Reuters

Ήταν μια δύσκολη μέρα για τον Ντόναλντ Τραμπ στο Βιετνάμ. Από όλες τις απόψεις…

Η νέα συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν δεν τελείωσε όπως όπως ήθελε ή όπως… ονειρευόταν ο Ντόναλντ Τραμπ. Αν και το “ναυάγιο” της συνάντησης με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας δεν μπορεί να αποδοθεί σε… κακοτυχία, τα όσα συνέβησαν στο αεροδρόμιο του Ανόι όταν ο Αμερικανός πρόεδρος αποχωρούσε από το Βιετνάμ, θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι.

Σαν να μην τον ήθελε τίποτα τον Ντόναλντ Τραμπ. Ήδη του είχαν πάει όλα στραβά στη συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, που τελείωσε νωρίτερα και κυρίως χωρίς την πολυπόθητη συμφωνία αποπυρηνικοποίησης με τη Βόρεια Κορέα. Και η… κακοδαιμονία δεν σταμάτησε.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έφτασε στο αεροδρόμιο του Ανόι για να αναχωρήσει. Όλα έδειχναν να είναι στην εντέλεια. Και το κόκκινο χαλί ήταν στρωμένο και αξιωματούχοι ήταν εκεί για να τον αποχαιρετίσουν και αγήματα και όλα. Ο Ντόναλντ Τραμπ ανέβηκε τη σκάλα, χαιρέτισε μπαίνοντας στο Air Force One και δείχνοντας κουρασμένος και καταβεβλημένος (ίσως ψυχολογικά πιεσμένος από την αποτυχία) μπήκε στο αεροπλάνο.

Αλλά… να φύγει δεν μπορούσε. Γιατί το ειδικό όχημα πάνω στο οποίο είναι τοποθετημένη η σκάλα… έμεινε. Και έμεινε. Και αναγκάστηκαν άνδρες των μυστικών υπηρεσιών αναγκάστηκαν να το… σπρώξουν για να απομακρυνθεί από την πίστα. Και μέχρι να τα καταφέρουν, το αεροπλάνο του Αμερικανού προέδρου δεν μπορούσε να απογειωθεί!

Όλα αυτά, έχουν καταγραφεί και σε video…

Πηγή: rt.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις