Κόσμος

Δέος! Το “μάτι” του τυφώνα Ντόριαν όπως φαίνεται από το διάστημα!

Μια εντυπωσιακή φωτογραφία του τυφώνα Ντόριαν που έχει σκορπίσει τον θάνατο και την καταστροφή στις Μπαχάμες έβγαλε ένας αστροναύτης της NASA.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η φωτογραφία προκαλεί δέος με τον αστροναύτη Nick Hague να κάνει λόγο για το “μάτι” του τυφώνα και να τονίζει με ανάρτησή του στο twitter πως “μπορείτε να νιώσετε τη δύναμη της καταιγίδας όταν κοιτάζετε το βλέμμα της από ψηλά. Μείνετε ασφαλείς”.

Ο τυφώνας Ντόριαν έχει αφήσει πίσω του τεράστιες καταστροφές στις Μπαχάμες τις οποίες στην κυριολεξία τις ισοπέδωσε, ενώ οι νεκροί μέχρι τώρα φτάνουν τους επτά και υπάρχουν φόβοι πως είναι πολλοί περισσότεροι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Κέιτ Μίντλετον ανέβηκε στις 3 ψηλότερες κορυφές της Βρετανίας μετά τη μάχη με τον καρκίνο και έστειλε μήνυμα ελπίδας
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ολοκλήρωσε το απαιτητικό Three Peaks Challenge για να στηρίξει το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε και να υπενθυμίσει ότι η ζωή συνεχίζεται και μετά τις θεραπείες
25 June 2020 - Norfolk - Kate Duchess of Cambridge, Catherine, Katherine Middleton during a visit to The Nook in Framlingham Earl, Norfolk Photo Credit: ALPR/AdMedia / MediaPunch *** NO UK** /IPX